anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, trec pintr-o perioada normala(zic eu) in viata unui adolescent baiat. Ma masturbez, si as vrea sincer sa scap de acest viciu, am devenit rob pacatului... ziceti-mi si mie o metoda cand ma excit chiar la inceput cum sa scap foarte usor de asta si sa-mi continui ziua fericit si nu cu regrete?

Multumesc si Funda

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dai drumu la televizor si vezi un canal cu politica.

suntserios
| suntserios a răspuns:

"am devenit rob pacatului... "

vrei sa zici un rob al religie. Numai un creier spalat de religie considera masturbarea un pacat cand in realitatea masturbarea este un lucru absolut normal pentru un adolescent

| mihai69 a răspuns:

Ca să continui ziua cât mai fericit trebuie să îți scoți din minte faptul că faci un lucru rău. Regrete nu ai de ce să ai - toată lumea o face, chiar și cei ce predică abstinența! laughing

| neutrino a răspuns:

Este o vorba: fiecare dormim asa cum ne asternem. Aici este vorba numai de vointa si putina minte.

| Emilian65 a răspuns:

Incearca si gaseste-ti alte preocupari, pentru a evita momentul masturbarii.

| minrest a răspuns:

Draga Cipri, ma bucur ca te-ai gandit la asta, pentru ca masturbatia este obositoare si te face sa te te gandesti prea mult la sex. Tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti la sex cat mai putin. Adica sa eviti imaginatiile excitante. Cand nu te poti abtine sa te gandesti la asta, n-ai ce-i face, nu te simtii vinovat, doar e ceva natural. Dar atunci cand poti evita sa te gandesti la sex, fa-o. Vei vedea ca ai sa reduci activitate respectiva la o data pe saptamana, iar daca ai sa vrei, in timp, chiar complet. Succes.

| minrest a răspuns:

Am observat, si multi altii cofirma, ca activitatea fizica intensa face ca omul sa se complaca mai putin in imaginatii excitante. Succes.

| Seba2013 a răspuns:

Frate excitatia apare la un stimul erotic.

Evita stimulii erotici, pnetru ca ele iti activeaza acest instinct.

Daca tu l-ai activat de multe ori, organsmul tau sa obisnuit, cu hormonii aceia.

Trebuie sa treci printr-o perioada de abstinenta asta inseamna o lupta cu tine insuti.

| Negoiu a răspuns:

Mişcare multă,plimbări,duşuri nu prea calde,evitarea imaginilor sexy! Dimineaţa nu mai „leneveşti" în pat, te scoli rapid şi-ţi cauţi o activitate utilă, cu ani în urmă un medic important mi-a spus că masturbarea dimineaţa e cea mai de evitat! Voinţă, încredere, eventual o prietenă...

| Dima_Alexandru_1994 a răspuns:

Man acuma na toti ii mai dam in cap dar daca vrei sa scapi de asta uitate si tu la ceva cati provoaca greata la o poza cu o baba in costum de baie sau uitete pe net la nelson mondialu sau fa-ti o pritena si o sa scapi de "pacat"

| ZMR97 a răspuns:

Ești sătul de labă ca ursul de ghindă (dacă înțelegi cum zic)! rolling on the floor))))