Off daca esti mai timit..ar fi bine sa afli in primul rand daca are prieten ca daca ii spui in fata ca iti place de ea poate zice ca esti obsedat ..si daca nu are tine o conversatie cu ea. dar sa fi direct tot ce ai pe suflet.
Pai daca e asa fitoasa. da. o dracu gasesti alta poate are si prieten..si cum am vazut si in celelalte intrebari tu esti timid si daca ei nu. i place nu ai ce sa. i faci... da totusi pe ce clasa esti a 3-a?
Pai te cam incurci in stiinta. nu de alta..Ba spui ca iti place de ea ba o faci fitoasa si nu stiu cum deci iti place sau nu? pentru ca daca ti-ar placea de ea cu adevarat ai accepta`o cu totate calitatiile si defectele. Te cam dai pe intoarse.ti-am mai raspuns si la alte intrebari la alea cu fotbalisti:)Si daca ai sa-i spui ceva de ce nu`i spui in fata. spontan si relaxat..inspirat pe moment nu asa pe TPU Numa bine!
Nu trebuie sa-ti fie frica daca nu o sa actionezi cit mai curind poti sa o perzi si atunci sigur nu se va primi nimic. Incearca totusi cit de putin sa-ti exprimi sentimentele prin niste gesturi si actiuni care crezi tu ca sunt mai potrivite si vei vedea reactie ei. Succes si sunt sigura ca si ea are sentimente pentru tine.