Nu, daca i-a venit nu a ramas.
Este o dereglare, daca continua dereglarea respectiva sa consulte un medic ginecolog.
Stai calma, sarcina este impoisibila.
Nu va ramane insarcinata e cam imposibil. Dar ea are o problema hormonala, din cate ai spus a avut cateva sangerari vaginale, du-te cu ea la medicul ginecolog, e posibil sa aiba o anemie datorita deficientei de fier.
La asta m-am gandit si eu, ca nu are cum sa fie insarcinata. Am aflat ca ce i-a venit ei nu este menstruatie ci de fapt o sangerare. A spus ca nu e prima data cand i se intampla asa, i s-a intamplat si mai demult de mai multe ori cica. Sa imi fac griji?
Nu,nu am ejaculat in ea, am avut prezervativ. Primul prezervativ care a alunecat nu am ejaculat in el, oricum, l-am verificat dupa si nu avea vreo gaura in el. Si nu, nu imi amintesc sa fi facut ceva inainte de actul sexual, mi se pare ca doar cu 2 zile in urma. Tin sa spun ca pe tot parcursul partidei am folosit numai prezervative, primul a alunecat iar apoi l-am pus pe al doilea si am continuat si nici acela nu a fost spart sau ceva de genul
Mersi foarte mult de sfaturi! Chiar m-am mai linistit putin. Paranoic sunt in general din fire, m-am gandit ca poate fi doar in capul meu asta O sa stau oricum cu gandul la asta pana in momentul cand ii vine menstruatia, atunci voi fi eu impacat cu gandul ca nu s-a intamplat nimic iti multumesc inca odata pentru ca m-ai ajutat
Inseamna ca daca o faci neprotejat cu prietena ai analizele facute la zi
Normal, primele partide cu prezervativul fara oral.
I-am explicat cum sta treaba, iar a doua zi ne-am prezentat amandoi la analize.