| MinusPLUS12 a întrebat:

Salut tuturor.Acum cîteva zile am facut ceva cu o fată mai exact am atins penisul meu de vaginul ei din joaca si am observat ca a eșit ceva din penis ceva lipicios si transparent.Aș vrea să știu dac poate ramîne însărcinată de la asa ceva va rog nu faceti mișto de mine.Help me!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Acea sangerare slaba cantitativ se poate sa se datoreze deteriorarii himenului (in cazul in care inca esti virgina) sau sa anunte iminenta menstruatiei. In cazul in care mai sunt doar cateva zile (3-5) pana la menstruatie posibilitatea unei sarcini este extrem de mica sub 5% chiar si in cazul in care se ejaculeaza in vagin. Prin intermediul acelui lichid preejeculator probabilitatea unei sarcini se poate considera a fi practic imposibila.

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu a ejaculat cu cateva ore inainte inainte, inseamna ca lichidul preejeculator nu era contaminat, deci in acest caz nu avea in continutul ei spermatozoizi. Se poate afirma fara a gresi ca intro astfel de situatie nu exista posibilitatea de a se forma o sarcina.Doar in cazul in care acea secretie a fost de fapt sperma si nu lichid preejeculator si fata in acel moment era in perioada fertila, s-ar putea naste o intrebare de aceasta natura.Lichidul preejeculator "virgin" nu contine spermatozoizi.

| MinusPLUS12 explică (pentru corbulalbrosu):

Penetrarea nu a fost adanca, iar el se masturbase cu ceva timp inainte. Am observat la scurt timp pe lenjeria intima un lichid ce parea a fi sange, dar care avea o culoare deschisa, un sange mai diluat. Se poate sa raman insarcinata din cauza lichidului preejaculator (mentionez ca nu si-a dat drumul deloc)?

Mersi mult sper sa fie așa cum ai spus.
Ea era virgina...acum tot mai este?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru MinusPLUS12):

Depinde in foarte mare masura "cat de mult" a intrat, cat este de groasa "scula" si in ce masura a deteriorat himenul.S-ar putea sa fie o simpla fisura deci sa fi ramas "oarecum" virgina, dar la fel de bine deteriorarea sa fie totala, ceea ce pare totusi greu de crezut din moment ce voi practic nu ati facut sex.Pe viitor ar fi indicat sa va protejati, macar pana cand veti acumula un pic de experienta.Multa sanatate.

Ok...mersi mult
La fel si ție.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru MinusPLUS12):

Acea sangerare slaba cantitativ se poate sa se datoreze deteriorarii himenului (in cazul in care inca esti virgina) sau sa anunte iminenta menstruatiei. In cazul in care mai sunt doar cateva zile (3-5) pana la menstruatie posibilitatea unei sarcini este extrem de mica sub 5% chiar si in cazul in care se ejaculeaza in vagin. Prin intermediul acelui lichid preejeculator probabilitatea unei sarcini se poate considera a fi practic imposibila.

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil sa ramana gravida.

| starall a răspuns:

Pai ar fi mai normal sa isi fac un test de sarcina, sau sa mergeti la un ginecolog.

| MinusPLUS12 explică:

Totul sa întîmplar în stare 10 min... daca avea da fie sperma teebuiea sa fie alba dar nu era er ceva transparent... spert sa nu fie vreo sartcina nas vrea noi avem 16 ani.