De ce crezi ca baietii scunzi si cu ochelari nu sunt atragatori?
Sunt persoane care se vad mai departe de prima aparenta,care vor sa cunoasca prima data acea persoana inainte sa o judece!
Eu nu iti spun sa te duci direct la ea pentru ca iti dau dreptate, pare penibil! dar poti incerca sa faci rost de id-ul ei, facebook, numarul ei si sa vorbiti, sa va cunoaste-ti iar dupa sa iti destanui sentimentele! vezi poate asa vei reusi!
Succes si o zi bun,
Salut!
Pai alt ceva infara, " sa te duci la ea" (cum ai zis si tu), nu ai ce sa faci. Mai ales daca nu o cunosti. O poti invita la o plimabare in parc la un suc si cine stie. Trebuie sa fi tu insuti, chiat daca cateodata nu o sa mearga.
Asculta ce iti zic si ce o sa zica altii si fa concluzia! Pai...Iar apoi ii poti cere numarul (sau ID-ul) ei si poti vorbi prin mesaje cu ea.
Nu e greu.
Dar nu ai ce sa faci in afara de ce ai mentionat mai sus. Crede-ma!
Macar incearca. Cred ca sti bine ca o relatie nu se bazeaza pe aspectul fizic ci pe gandire si pe suflet.
Dar daca faci pasii mai sus si o sa iti mearga, o sa descoperi sufletul si inima ei si ai sa vezi ce o sa fie mai departe. Iti urez bafta!
Nimeni nu o sa se rada de tine. Toti ne gandim la asta in lumea de azi. Stai linistit. Hai, iti urez BAFTA!
Fundita?
1.Mai bine slab decat gras, tunde-ti si tu parul mai scurt, fa-ti o freza mai calumea si ochelarii poarta-i doar la scoala in ore
In legatura cu inaltimea stai calm ca vei creste, si eu la varsta ta aveam cam aceeasi inaltime si in decursul a 1 an jumate am crescut aproape 20 cm. Oricum esti prea mic pentru,, agatat". Parerea mea ar fi ca ti-ar sta mult mai bine cu parul scurt, doar parerea mea nu vreau sa sara altii cu " bwaa tu nu stii ce vorbesti ". Mno. Spor la,, agatat" ce sa-ti zic