| coka123 a întrebat:

Salut tuturor, am 17 ani! Mie imi place de o fata are 18 ani! Ne intelegem bine asa... vorbeam pe mess iar ea m-a intrebat : Tu ma simpatizezi pe mine,putin asa? si am raspunsbig grina,te simpatizez. Ii pun si eu intrebarea si imi raspunde big grina,esti de treaba. Nu prea mi se pare in regula pentru ca m-ar considera mai mult un prieten vad eu.Ea a avut o relatie s-a despartit de el,iar ea zis ca nu vrea momentat un iubit...

Intrebarea mea pentru voi este cum pot face sa numai par un prieten sau nici nu stiu daca :da, esti de treaba e de bine sau mi se pare doar mie? Iar daca m-ar considera un prieten cum cred eu cum pot sa numai par asa de treaba?

//Funda la cel mai bun raspuns!

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca momentat nu vrea o relatie, atunci nu ai ce face si ar trebui sa te multumesti cu relatia de amicitie ce este intre voi, decat nimic cred ca e bine si atat, deocamdata

| inger02 a răspuns:

Buna! pai discuta cu ea. spune-i ca ti ai dori sa fiti iubiti pentru ca tie iti place mult de ea. spune-i ca vrei sa fi cu ia si ca nu o vei dezamagi. spune-i sa iti acorde o sansa. comporta te mereu frumos cu ea, cand e trista fa o sa rada, fi mereu intelegator cu ea si sunt sigura ca ti ar da o sansa de a fi iubitul ei. mult succes.

| Demonull a răspuns:

Dacă o să-i ceri sa aveți o relație acum te poți trezi cu ignor pe mess si sa nu te mai bage in seama.de ce? pentru ca se va speria, odată ce fata a spus ca nu vrea o relație dar te consideră de „treabă„iar acest „de treabă„ poate avea multe sensuri, ai rabdare si încearcă sa te apropii cat mai mult dar subtil de ea, in viitor e posibil să îți ceară chiar ea sa aveți o relație. Baftă.