E o idee buna ce vrei tu sa faci Astfel iti vei da seama daca e cu adevarat ceva intre voi doi. Daca ai sta numai langa ea, ori de cate ori ar avea nevoie, ea te va eticheta direct ca "cel mai bun prieten" si poti zice adio la ultima sansa de a fi cu ea. Las-o pe ea sa se intereseze, nu te lasa moale si nu renunta la ideea ta. Dar dupa cum am mai spus chestia asta e cu 2 taisuri, daca nu iti da niciun semn inseamna cu nu tine la tine cu adevarat si nu ar trebui sa-ti mai bati capul cu ea Dar din cate imi dau seama e simte totusi ceva pentru tine Sper sa fie cu noroc. Bafta
Eu personal nu m-as baga in sufletul ei asa devreme daca fata ti-a zis clar ca nu vrea iubit o bucata de vreme. Insa tu trebuie sa o faci sa inteleaga ca nu vrei o simpla relatie de amicitie iar pentru chestia asta trebuie sa te impui tu ca barbat. Fetele de obicei cand isi fac prieteni baieti, ii aleg pe aceia cu o fire slaba, maleabila, care pot fi manipulati usor (gen "cara-mi si mie sacosa asta" sau "ajuta-ma cu cumparaturile astea"). Fii barbat, treci peste timiditate, nu-ti calca pe orgoliu si spune-i in fata ce simti. E un risc asumat cu 50% sanse de reusita, dar e cel mai bun pe care ti-l poti asuma. Daca ai sa tii in tine, ei o sa-i para ca esti de acord sa fiti numai prieteni si orice sansa de a fi cu ea se va duce de rapa. Sper ca ti-am fost de ajutor Bafta
La intrebarea mea : tu ma consideri simpatic? a zis : da, esti de treaba? de treaba asta ce intelegi tu prin el?
Din replica ei se simte o ezitare minora, ca si cum nu ar fi inca pregatita de o alta relatie, dar nu te priveaza de toate sansele de a fi cu ea. Cel mai bine e sa mai astepti putin inainte de a-i propune o relatie. Dar dupa cum am zis si mai sus, tine-te tare si nu te lasa tras spre acea prapastie numita "The Friendzone"
Si ce zici ar fi o solutie sa nu o mai bag in seama o perioada... sa o las pe ea? va vedea ca numai dau nici un sem de viata, iar ea are nr meu si sunt destul de sigur ca ma va suna ca nu stie ce se intampla cu noi.Ma gandesc la o saptamana, 2, chiar 3 depinde de ea.dar as vrea sa ma sune ea. ce zici ar fi o ideeea buna?
Da imi poti id'ul tau printr-un mesaj privat ca eu sunt junior membru si nu pot si mersi frumos ca mi-ai fost ajutor mult de tot!
E o idee buna ce vrei tu sa faci Astfel iti vei da seama daca e cu adevarat ceva intre voi doi. Daca ai sta numai langa ea, ori de cate ori ar avea nevoie, ea te va eticheta direct ca "cel mai bun prieten" si poti zice adio la ultima sansa de a fi cu ea. Las-o pe ea sa se intereseze, nu te lasa moale si nu renunta la ideea ta. Dar dupa cum am mai spus chestia asta e cu 2 taisuri, daca nu iti da niciun semn inseamna cu nu tine la tine cu adevarat si nu ar trebui sa-ti mai bati capul cu ea Dar din cate imi dau seama e simte totusi ceva pentru tine Sper sa fie cu noroc. Bafta
Unele fete se exprima mai codat fata de ceea ce simte de fapt, sau lasa loc de insistente, daca a raspuns ca esti de treaba, dupa parerea mea inseamna ca simte o oarecare afectiune pentru tine...bafta!