| nooolimits a întrebat:

Salut tuturor! Am 25 de ani, sunt inginer am un loc de munca destul de bun,am masina dar acum stau si ma gandesc ca am pierdut ce era mai importanta in viata (Dragostea).Nu am mai avut nici o relatie pana acum si cand vad ca altii baieti se saruta,se imbratiseaza,se duc la film, la restaurant etc.cu fete sufar enorm cateodata ma gandesc la sinucidere chiar nu stiu ce sa ma mai fac vreau sa am si eu familia, sa tin in brate copilul sa ma bucur de viata,ma intalnesc destul de des cu prietenii in oras,fetele imi spun ca sunt simpatic si dragut si cam atat parca i-ar fi frica sa vorbeasca cu mine nu stiu parca sunt blestemat. poate ma ajutati voi cu sfaturi, poate ati mai trait intamplari asemanatoare (ma scuzati ca am uitat sa pun virgule sau alte greseli de ortografie).

11 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Eu zic sa te calmezi si sa o iei usor, ai 25 de ani, nu 50.
Fete sunt destule.
Uneori indepartezi fetele prin atitudinea ta.
Nici o fata nu va fi atrasa de un baiat disperat sa intre intr-o relatie clasic.
Disperarea e un dusman in interaciunea cu fetele.
Poti iesi chiar si singur sa abordezi fete,nu ai nimic de pierdut.
Si de vei fi respins la inceput,te vei alege cu experienta.
Dar cine sa actioneze, e mai usor sa ne plangem decat sa actionam.
Poti incerca si pe facebuck, poti ajunge la o intalnire destul de repede daca esti carismatic si stii sa vorbesti cu o femeie.
Daca nu, probabil te vei alege cu un raspuns sec sau sun simplu seen!
Cum faci si cum nu faci, tot e mai bine sa actionezi intr-un fel decat sa stai si sa te plangi.
Succes!

| sweetys a răspuns:

Se pare ca deja ai propuneri

| RAY a răspuns:

Man pune aici o poza aici sa te vedem,fetele spun ca esti simpatic, dragut din politete si eu spun fetelor urate ca sunt dragute, da-mi in mesaj daca nu vrei sa te vada toata lumea, azi cand eram in magazin o vanzatoare zambea la un baiat frumos numa un zambet era si radea fara sens cand a venit randul meu s-a oprit, concluzia cei frumos tuturor place, de aia spun da-mi o poza si isi spun daca nu cumva ai tu un blocaj emotional

| cosmin986522 a răspuns (pentru RAY):

Da dar poate tipu ala i-a zambit si el sau poate i-a zis ceva mai incet nu stiu ce sa zic... adica nu cred ca vanzatoarea incepe sa zambeasca asa din senin

| RAY a răspuns (pentru cosmin986522):

Nu i-a spus nimic, omul era in fata mea, era un barbat frumos, mai un pic si cerea numarul de telefon

| cosmin986522 a răspuns (pentru RAY):

Eu am nimerit una la magazin si cand ma vede mai sta putin de vorba cu mine, am lipsit cam 2 saptamani si dupa m-a intrebat ce fac ca nu m-a mai vazut, crezi ca ma place sau doar a zis asa?

| RAY a răspuns (pentru cosmin986522):

Ca pe un prieten poate, ai putea discuta mai mult cu ea, cand o fata zambeste spontan e semn ca te place

| SG1995 a răspuns:

Dude uite si eu sunt singur, sfatul meu e ca sa nu te stresezi, cu cat o sa fii mai disperat cu atat vei esua la sigur, lucruriile astea o sa vina de la sine, adica cunosti o tipa, vorbi iar relatia o sa incepe sa se infiripe de la sine, desi normal ca de voi depinde daca se dezvolta, in fine ideea e sa te relaxezi, concetreaza-te pe munca, vorbeste cu femeiile din jur (altfel cum vrei sa ai sanse cu una), fa-ti curaj si ivita o tipa in oras, bafta.

| anonim123453313 a răspuns:

Nu stiu de ce imi vine sa cred ca esti vecinul meu de care imi placelaughing Si el are 25 ani dar mai departe nu stiu despre el laughing

| RAY a răspuns (pentru anonim123453313):

Wow ce coinsidenta, mai sti poate ve ti forma un cuplu

| Andre267 a răspuns:

Sunt o fata, poti sa imi trimiti o poza cu tine, sunt curioasă sa te vad. nu stiu ce sa spun.