| johnyluvmada a întrebat:

Salut tuturor.am fost cu o fata un an si 4 luni.peste vreun an am avut un comportament care a lasat putin de dorit. dar apoi mi-am dat seama ca gresesc si mi-am revizuit comportamentul.intre timp ea era cu mine dar mai era cu un baiat.am aflat aceasta chestie dupa 3 saptamani si ea mi-a spus ca vrea sa ramana cu el, sa tinem cont ca acel baiat e cu 9 ani mai mare ca ea si are 1.53.am nevoie de un sfat, orice, pot sa o fac sa ma iubeasca ca inainte si sa ma vrea din nou pe mine? crede'ti ca peste un timp o sa isi dea seama ca a gresit? ce credeti ca ar putea face in continuare? tin sa precizez ca stam la 200 m distanta unul de celalalt si e aproape imposibil sa nu ne intalnim macar pe strada, iar baiatul cu care e acum sta la distanta destul de mare. sper ca a'ti inteles ceva din ce am spus, dar nu prea pot sa imi gasesc cuvintele acum.va multumesc pentru orice sfat sau orice raspuns.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca exista unele persoane care nu stiu sa iubeasca cu adv si se satura de o persoana, de comportamentul acestuia, sau pur si simplu se plictisesc si simt ca dragostea s`a stins.Cred ca asta simte ea, sau pur si simplu doreste sa se indeparteze de tine pentru ca nu`i mai place relatia voastra si de aceea se refugiaza in bratele acelui baiat.Nu cred ca e ca sa te faca gelos,cred ca vrea sa ramana k el pentru ca asa considera ea ca e mai bine sau pentru ca acel baiat o atrage mai mult,are ma multe calitati.Tu nu o poti recastiga daca te rogi de ea,si plus ca nu merita sa o recastigi dupa ce te-a lasat cu altul,te-a inselat de fapt nu trebuie sa te lasi calcat in picioare oricat ai iubi`o! Incearca sa te indepartezi de ea,s`o uiti,sa iesi si sa faci alte activitati ca sa ti`o scoti din cap,iar daca nu`ti trece cel mai bine e s`o tratezi cu indiferenta,asta e solutia, nu sa pari mort dupa ea ca decat o faci sa fuga de tine si nu va renunta la acel baiat pentru cineva care nu poate sa reziste fara ea, poate asta ii place la baiatul ala ca e mai rece.Nu`i mai arata ca o iubesti,flirtreaza,fa`o geloasa,arata`i ca nu`ti mai pasa,ca poti sta si fara ea chiar daca ai pierdut`o ca nu e un capat de lume si ca nu te int relatia ei cu acel tip ca poti fii fericita si fara ea,daca mai simte cv pentru tine o va durea indiferenta ta si se va intoarce, daca nu trebuie sa te resemnezi, nu trebuie sa fii o carpa pentru nm.

| johnyluvmada explică (pentru anonim_4396):

A fost azi dimineata la mine la o cafea.si imi zicea ca daca acel baiat ii v-a gresi... orice greseala.cat de mica.se v-a desparti de el.acum nu stiu ce sa cred.idei?

| cosmin2904 a răspuns (pentru johnyluvmada):

Nu simte nimic pentru respectivul, daca spune ca ii da papucii la cea mai mica greseala...inseamna ca vrea sa scape de el:d
si totusi sa povestesti cu fostul relatia ta cu actualul...e cam ciudat,
probabil iti spune ca-l lasa, iar tu sa stai cumintel si ai rabdare ca se intoarcehappy
si sfat...asteapt-o daca o iubestibig grin

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Las-o in pace.
Te-ai gandit ca baiatul respectiv se poarta cu ea cum nu te-ai purtat tu?
Te-ai gandit ca poate vrea sa te faca gelos?
Te-ai gandit ca e debusolata si are nevoie de timp?
Nu stiu cu ce ai gresit exact,dar e bine sa o lasi in pace un timp.
Stiu ca nu poti,nu-mi spune asta.Dar trebuie sa poti.
Trebuie sa fii rece si indiferent,ma rog,asa sa pari.
Daca rogi si implori, posibil sa se simta satisfacuta, posibil dintr-o razbunare inconstienta sa vrea sa continue situatia asta.
Daca te vede nepasator se va intreba daca ai iubit-o vreodata si va dori sa lupte din nou pentru dragostea ta.
Fii indiferent un timp.Si,in functie de ce se intampla, dupa vreo 10 zile, 2 saptamani, spune-i ca vrei sa stati de vorba.Si explica-i ca ii respecti decizia,daca ea vrea sa fie cu respectivul,sa fie,dar tu esti dispus sa o astepti oricat.
Si sa nu te vada cu alta,vei astepta si mai mult, complici situatia, cred.
Parerea mea.
Tu decizi.

| catthshshshs a răspuns:

Stii ce iti spun eu? Las-o pe ea cu baiatul ala, sa faca ce vrea cu el. Tu vezi-ti de viata ta, nu mai sta dupa fundul ei. Mai sunt fete.Ea nu te merita! Ce, numai ea exista? No way!happy

| Yukari a răspuns:

Daca a fost si vina ta parerea mea este k poti incerca sa o recuceresti, spune-i ca o iubesti si ca te-ai schimbat si ca iti pare rau. Dar daca reusesti ai grija de ea, caci va fi sensibila cel putin in prima luna.
Iti doresc mult succes!

| Phutui a răspuns:

Ea ca se uita dupa unu cu 9 ani mai mare...hai ca e ok, e mica e proasta si nu stie...dar cum naiba sa stea el dupa ea?laughingchiar asa degenereaza societatea, stai dupa o puta cu 9 ani mai mica?laughing

| Phutui a răspuns:

Si daca era vorba ea 21 el 30 era o treaba.dar banuiesc ca e vorba de ea 16 si el 25, unde o bubalaughing

| BubleBluexD a răspuns:

Mda nu merita oh go on Asemenea fete nu au nimic la cutiutza cu 9 ani mai mare ca ea frate x_x Las`o in pace si cauta alta fata care sa te merite happy Bfta ♥batting eyelashes[funsisabatting eyelashes?]

| NooN3 a răspuns:

Nu merita.winking, mai bune du-te la alta, si las-o in pace. Poate ca ala mai mare o s-o "satisfaca".

| Aniutaa a răspuns:

Ea chiar nu merita dragostea ta, dar iti garantez 100% ca o sa se intoarca la tine in primul rind acela e cu 9 ani mai mare ce crezi ca pe el il intereseaza fetele mai mici decit el cu mult, el o sa se foloseasca de ea am in vedere ca o sa se culce cu ea si apoi cind o sa se plictiseasaca o sai spuna adio... apoi si normal ca o sa se intoarca la tine nu stiu daca tu pina atunci o sa mai vreai sa fii cu ea