| Catttt4 a întrebat:

Salut tuturor. Am nevoie de ajutor. Am 18 ani jumate si am facut sex neprotejat cu iubitul meu ( de fapt ca de obicei) s-a terminat cu ejaculare interna. Actual s-a produs in a 6-a si a 7-a zi dupa mentruatie. Urmatoarele zile simt o stare de oboseala, greata si un fel de inaduseala de dimineata, dar si seara uneori. Ar fi un semn ca sunt insarcinata? (Nu suntem impotriva la asta iar el se bucura si zice ca vrea gemeni) big grin

Răspuns Apreciat de Editori
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca sexul intretinut in a 6-a sau a 7-a zi de dupa terminarea menstruatiei s-ar fi putut sa fi fost deja in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, (depinde de numarul zilelor de menstruatie), si din acest motiv prin ejacularea spermei in vagin pot sa existe premisele de a se fi format/nascut o sarcina in astfel de conditii. Insa in mod absolut sigur chiar daca exista si s-a instalat o sarcina in uterul tau, in acest moment existenta unor simptome de sarcina este IMPOSIBILA, singurul indiciu de sarcina in primele saptamani este reprezentata de lipsa menstruatie. Primele simptome de sarcina pot sa existe/sa apara doar dupa ce sarcina are minim 5-6 saptamani de viata. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| Catttt4 explică:

Mulţumesc pentru informaţie.

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual s-a produs asa cum zici tu, este posibil sa fii gravida.