| miaw1 a întrebat:

Salut tuturor! Am nevoie de ajutor sunteti ultima mea speranta chiar nu stiu ce sa fac.Deci sa incep cu inceputul.Am 13 ani dar va rog nu va legati de virsta nu conteaza asa de mult.Am un iubit, practit prima mea dragoste adevarata.E cu un an mai mare.Dar nu in asta e chestia.Peste o saptamana avem o luna de cind suntem impreuna si pot spune sincer ca a fost cea mai frumoasa minunata nemaipomenita luna din viata mea.Problema e ca am impresia ca il pierd.Nustiu de ce da asa impresie am.Eu ma bucur mereu de fiecare minuta chair daca am un carater mai complicat si azi l-am intrebat ce ii place la mine si a spus ca citeodata caracetrul ii normal da citeodata (facepalm).Si a spus ca nu stie cit o sa poata sa imi mai rabde "iesirile".Va rog ajutati-ma ce sa fac.Nu vreau s ail pierd chiar nu vreau.Il iubesc foarte mult si chiar nu-mi imaginez viata mea fara el.Mercii ca ati citit tot romanul scris de mine...pup dulce :*

10 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Draguta,asta e cu primul baiat, crezi ca va fi ultimul ca el e cel mai ce,pentru ca esti mica! Si eu la varsta ta am avut un idiot, stupid, tampit celmai prost first friend!laughing Acum regret, si-a batut si joc de mine, m-a facut sa sufar...si na am realizat ca a fost un fraier si ca nu m-a meritat niciodata, si mi-a trecut! Sa nu crezi ca daca broasca iti iasa in fata acela e "printu" laughing Oricum baietii se maturizeaza mai greu ca fetele, eu zic s-o lasi mai moala"ca nu poti traii fara el", iti zic nu e acea persoana speciala...+ ca are 14 ani, nu stie mai nimic.

| Rebecca009 a răspuns:

Ai trait primii 13 ani fara el. cred ca te-ai descurca si in continuare

| Elvina a răspuns:

Calmează-te în fața lui. Nu țipa, îl deranjează, e clar. Nu-și dorește o a doua mamă. Încearcă să te controlezi, când ai o ieșire strânge telefonul în mână, sau sărută-l pe el pasional ca să nu mai poți spune nimic. Totul depinde de tine, dar și de el să te înțeleagă, să te accepte, și mărturosește-i cum faci că te străduiești să te schimbi. Baftă!

| NonEinstein a răspuns (pentru Elvina):

Fară suparare, cred că mai are ceva de bătut pînă la sarutul pasional.
In rest sfaturile sunt foarte bune, urmeazăle!

| Elvina a răspuns (pentru NonEinstein):

Nu mă supăr; ai dreptae. Mă bucur că îți plac sfaturile.

| babyalexa a răspuns:

De cate ori vei spune este marea mea dragoste...Nu rad de tine pentru ca toti am crezut asta la un momentdat.Dar nu te mai stresa, chiar daca il pierzi nu este capat de lume.Ai chiar toata viata inainte si multi alti baieti/barbati de cunoscut.Stai calma ca daca este sa fie al tau atunci asa va fi.

| xxs22 a răspuns:

Baaaaaaaaarolling on the floor)) esti dussss mor de ras la postarile talerolling on the floor))))))))

| Lazar_Cristi_1995 a răspuns:

Zici ca ar fi un capat de tara daca te ai culca cu el la 13 ani rolling on the floor. Daca ne anexeaza Rusia si ai 13 ani e un capat de tara. Nimanui nu o sa ii pese cu cine te ai culcat tu la 13 ani =).

| bruneta27 a răspuns:

Nu fi insistenta si comporta-te frumos cuel fii calma cu el. fa o schimbare la tine sa il atragi tunde-ti parul sau prinde-ti parul in alt mod, fa o schimbare ca el mereu sa se reindragosteasca e tine si sentimentele sa nu dispara... intr-o relatie cel mai greu e inceputl pana va invatati unul cu altul... am vazut comentarii rautacioase legate de varsta, chiar nu conteaza avrsta eu am 16 ani si de la varsta de 12-13 ani am avut o relatie serioasa care a durat 3 ani si inca mai putea dura pana la casatorie dar na. Prietenul tau avand 14 ani e mai imatur daca avea vreo 17-18 ani poate te ingelgea mai bine si relatia mergea asa cum iti doreai tu, si asta poate fi unu din motivele pentru care simti ca il pierzi.Pup

| miaw1 explică:

Daca am 13 ani asta nu inseamna ca vreau sa ma culc cu el

Întrebări similare