anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor! Am nevoie de cateva sfaturi dar din partea celor care stiu cu ce se mananca ce voi spune si nu sa vorbeasca aiurea! Am o relatie de 4 luni cu fata visurilor mele(Eu am 18 ani iar ea 16 ani). ne iubim la fel de mult unul pe altul si avem cele mai frumoase amintiri si momente impreuna! Stam la 30 de km distanta dar asta nu ne-a fost niciodata o problema! Ne vedeam la scoala de obicei iar in weekend plecam cu ea la o cafenea *ma ducea un prieten cu masina*! Avem incredere unul in altul, sunt putin gelosi unul cu altul, si toate astea fiindca ne iubim! Nu exista monotonie intre noi stim cum sa o spargem! Pana de curand totul a fost oki dar a aparut o problema grava cel putin pentru mine. ea nu vrea sa recunoasca! Cineva i-a propus acum 2 luni daca ar vrea sa vina sa munceasca la cafenea ca ospatarita atunci cand au party! Si asta se intampla foarte rar o data la doua saptamani! Si am acceptat. Acum de curand Mai precis de cand am luat 2 saptamani vacanta. Eu pur si simplu numai suport pentru ca ea pleaca in fiecare zi acolo! Si eu m-am certat cu prietenul meu cel care avea masina. Dar nu e problema pentru ca. Este autobuz pana in sat la ea. De la ore 8 dimineata pana la 5 seara! Iar programul ei de la munca este de la 18:00 seara pana la 2 noaptea si doua ore a doua zi de la 10 dimineata pana la 12 la curatenie ea fiindca obosita nu poate sa intre pe skype una alta sa vorbim atunci cand ajunge. iar a doua zi vorbim. dar eu niciodata nu sunt oki fiindca. stau ca un prost acasa de la 6 seara pana la 2 noaptea o astept sa intre iar ea se pune la nani. iar a doua zi eu n-am niciun chef. i-am spus sa ne vedem la ea ca asa faceam de obicei si i-am propus sa vin pe la 12 si sa plec la 6 atunci cand pleaca ea la munca. Iar ea mia reprosat ca. "ce nu ne putem vedea si vorbi pe skype" asta fiiindca ea fost frica de parintii ei. Problema cea mare este cafeneaua! Eu nu suport sa stau ca prostul acasa. si ea sa stea la bar acolo cu fete baietii prieteni sa rada sa glumeasca una alta. cine stie cati sunt care flirteaza cu ea. Iar eu sa fiu ala fidel care sta acasa si ea. pfft pentru ca niciodata nu au mai multi de 6 clienti. ii serveste si gata au tot timpul acolo! I-am propus sa lase cafeneaua. si mi-a spus ca nu vreau cai place! Apoi i-am spus sa aleaga. EU sau cafeneaua?! SI a iesit de pe skype. Iar eu sunand-o ca un bou a doua zi. si am lasat de la mine ca de obicei. Si i-am spus. de ce iti bati joc de mine. iar ea imi spune ca stie ca nu o voi parasi din cauza la cafenea! EU sincer m-am saturat de tot! Nush ce dumnezei sa mai fac! A pus panarama aia de cafenea pe locul 1. Am nevoie de un mod ceva. de un sfat. pentru ca incet incet ma racesc fata de ea si nu vreau sa ma despart. pentru ca ne iubim foarte mult! Si nu intrebati daca este adevarat. pentru ca chiar ne iubim foarte mult, si niciunul dintre noi nu vrea sa se desparta unul de celalalt! Iar daca imi vezi raspunde cu. impacate cu idea mai bine nu raspundeti! Mersi foarte mult!

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Imi pare rau, dar tu esti cel care greseste in relatia asta.
Mi se pare normal ca iubita ta sa munceasca daca asta isi doreste. E chiar de admirat ca si invata, si munceste la varsta asta.

Eu cred ca problema e la tine.Esti prea disperat sa ii controlezi viata.
Posesivitatea ta ma duce cu gandul ca tu nu iubesti, ci mai degraba esti obsedat de relatie.

Inteleg ca atunci cand lucreaza nu are timp de tine si ca e obosita... dar tu intelegi ca e NORMAL?

Cum indraznesti tu dupa doar 4 luni de relatie cu o pustoaica sa o pui sa aleaga intre tine si locul de munca? E patetic si aberant! Nu poti sa faci chestia asta nici macar dupa 10 ani de casnicielaughing d-apoi intr-o relatie abia la inceput.

Si faptul ca se perinda oameni pe acolo e normal, ca isi vede prietenii, ca iese, ca se distreaza... E NORMAL! Are o varsta. Daca nu iese acum cand o sa o faca, la 40 de ani cu 3 copii?

Si care e problema ca ea are un loc de munca ce implica socializarea cu faptul ca tu stai '''fidel''' acasa?laughing)

Doamne iarta-ma, se duce la munca nu pe centura si nu te obliga nimeni sa nu iesi si tu!

Mai fa-i tu din astea si sa vezi cu ce papuci frumosi te trezesti tu!

Ia aminte la ce ti-am spus ca ai luat-o pe cai gresite!

| answer a răspuns:

Eu o sa-ti dau un raspuns cel putin logic si realist: ne spui ca nu vrea sa mergi tu la ea ca ii este frica de parinti, dar parintii ei o lasa sa mearga pana noaptea tarziu la acea cafenea. Nu crezi ca dragostea e oarba? Parintii grijulii nu procedeaza asa.

Spui ca a pus cafeneaua pe primul loc: e posibil sa fii simtit gustul banilor si asta sa o atraga mult, dar e posibil sa fie adevarata si partea cu flirtul. Sa sti ca fata care vrea sa impuna respect si care are prieten si tine la el, nu va accepta niciodata flirt. Daca insa flirteaza cu baietii de la cafenea, atunci ma indoiesc ca te vrea pe tine pentru totdeauna. Respect nu e acela in care, din cauza ca nu ii place ei o discutie, iese de pe skype pur si simplu. Eu cred ca ii place sa te controleze, iar tu, ca fraierul, ii faci jocul.

Poate ca nu iti place ceea ce ti-am zis, dar eu zic ca e mai bine sa iti vezi de viata, de scoala (crede-ma, in perioada adolescentei e cea mai importanta parte din viata - pacat ca ne dam seama dupa ce trecem de aceasta perioada, de cele mai multe ori). Daca iti este greu, pune un prieten sa mearga la cafeneaua aia si sa vada ceea ce face ea acolo, dar daca afli ceva urat despre ea, ramai cu demnitatea si nu o mai cauta, nu-i mai reprosa, pentru ca o vei face sa se simta superioara tie si nu merita. Mergi mai departe pur si simplu si sa stii ca suferinta este o cale spre maturizare.

In alta ordine de idei, nu te mai amari, stiu ca iti e greu sa fii realist fata de fata asta, dar e cazul sa iti stopezi suferinta. Aaa si inca ceva: ceea ce iti spun prietenii nu conteaza, nu pune la suflet. Pentru ca aceea care te amarasca nu iti sunt prieteni adevarati. Vei invata mai multe in timp, insa incearca sa inveti si din experientele altora.

Bafta si Sarbatori fericite!

| Amelya02 a răspuns:

Ar trebuii sa fii mandru de ea ca munceste de la 16 ani, si din cate ai spus... are un program destul de incarcat.
Fi mai intelegator, si nu o santaja ca te desparti de ea daca continuua cu cafeneaua, nici nu o pune sa aleaga ca se va sfarsii urat pentru amandoi.
Din cate se vede, esti gelos si crezi ca relatia voastra nu mai e la fel de cand lucreaza, crezi ca ea nu mai are timp de tine. Daca va iubiti asa de mult precum spui, ar trebui sa aveti incredere unul in altul.
Chestia este ca nu stiti cum sa va sincronizati programul...

| CityOfSatan a răspuns:

Nu fi orgolios si egoist! Nu o dori doar pentru tine, ea are libertatea ei, chiar daca sunteti intr-o relatie, nu sunteti casatoriti, si chiar de ati fi, nu cred ca ati sta lipiti unul de altul.Fiecare cu ale lui, daca ea vrea sa isi faca un ban, care e problema ta? Nu ai ce sa ii reprosezi din moment ce nici tu nu vi sa o vezi foarte des, din cate am inteles, asa ca fi intelegator, si nu o pune sa aleaga intre tine si altceva/altcineva, asa poti doar sa o pierzi..SucceS!

| VFC93 a răspuns (pentru CityOfSatan):

Asculta-ma bine ce iti spun! Eu mi-a lasat o viata in spate pentru ea! Am renuntat la orice la orice! Cand iti spun ca orice pai ORICE! sunt numai pentru ea! Cativa trebuie sa faca sacrificii mereu! Daca unul sufera din cauza asta celalalt daca iubeste cu adevarat lasa lucrul ala pentru persoana iubita! Scuza-ma ca mi te adresez asa! Dar ti-am scris destul ce clar sus! Mai bine nu raspunde! happy mersi

| Alesssya a răspuns:

Da sincer cunosc foarte bine sentimentul asta. Am o relatie de 2 ani si 5 luni cu un baiat si ce ai patit tu e cv nesimtificativ. Adica o sa se rezolve. E o chestie de moment la ea. Adica probabil sa obisnuit cu ideea de a face un ban si cum ai zis tu "sa isi petreaca timpul pe acolo" deci asta nu trebuie discutat pe skype sau la telefon. Cand aveti un moment de tandrete puteti discuta calm fara sa va certati ii poti spune ca exista si alte modalitati de a face bani daca asta isi doreste. Ca ea pentru tine inseamna mult si ca simti ca o pierzi pentru ca ea sta toata ziua acolo si de tine nu prea mai are timp. Daca te iubeste cum susti tu o va face pentru tine. Poate nu intr-o zi, dat in scurt timp da. Nu zic sa fii mai dur cu ea, pentru ca pe noi fetele ne doare cand sunteti duri cu noi, dar arata-i ca suferi si iti e dor de ea cum era inainte. Ca atunci cand ai cunoscut-o tu nu erai pe locul 2 cum esti acum. Esti baiat nu zic sa iti pui sufletul pe tava, dar fa-o pe ea sa aiba ochi numai pentru fiind constient ca nu va avea nimic pe pierdut daca te va alege intotdeauna pe tine! Eu sper ca te-am ajutat si daca mai ai intrebari, astept sa iti raspund! :*

| VFC93 a răspuns (pentru Alesssya):

Poti te rog sa imi dai id ul tau de messenger as vrea sa discut cu tine mai in detalii happy mersi!

| VFC93 a răspuns:

W.star16@yahoo.com