| Bzhhshd a întrebat:

Salut tuturor! Am nevoie de un sfat
Sunt indragostita de mai mult timp de un baiat si nu stie asta. Pina acum daca ma vedea nu avea nici o reactie dar in ultimele zile se uita lung la mine si nu stiu ce sa fac
El este gen de baiat timid, il am in prieteni pe facebook si cum credeti, merita sa sper la ceva sau sa
ii scriu eu prima
Vreau foarte mult sa fim impreuna crying(

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Ce te-a atras la el? daca e timid e plictisitor ce sa faceti impreuna sa muriti de plictiseala, personal cred ca e doar un capriciu, un moft nu-i vorba de iubire, pai ce sa faci comunica cu el pe fb ca poate stie sa scrie ca de vorbit e in criza de cuvinte, dupa ce o sa fiti impreuna o sa vezi ca nul mai vei place si poate ala te va iubi si poate va suferi, femeile te fac misogin in viata

4 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Baiatul s-a prins ca esti disperata si te evitawinking

| WaterDrop a răspuns:

De ce ai vrea sa fii cu un baiat care nu are curajul sa-ti spuna el asta? Iti place sa fii barbatul intr-o relatie?

Lasand asta la o parte, invita`l sa beti un suc/o inghetata, etc. Daca accepta, cu siguranta te place si doar este extrem de timid asa cum banuiesti tu. Daca nu accepta, atunci nu te place si ii poti spune ca ai facut asta doar pentru ca ti s-a parut ca se plictisea (in felul acesta nu te vei sinucide la gandul ca te`ai facut de ras).

| Bzhhshd explică:

Nu stiu. poate e si un capriciu
Dar simt ca am nevoie de el * e asa dragut
Are o privire si un zimbettt nici nu ma pot exprima
Oricum multumesc pentru sfat

| RAY a răspuns (pentru Bzhhshd):

Atunci incearca si vb cu el