| IordanelAlexandru a întrebat:

Salut tuturor.Am nevoie urgent si eu de o parere.Cred ca nu mai pot sa fac nimic dar poate, am o minuscula sansa.Am postat aproximativ acum doua saptamani o intrebare despre o fata.Problema mare a aparut ca a inceput sa-si piarda interesul.Am devenit disperat dupa ea si cred ca acest lucru m-a facut sa pierd o fata super.Problema grava a aparut azi cand I-am spus pe messenger ca nu o mai caut, ca renunt.Asta e fatal, ca am spus renunt ca si cum nu mai vreau nimic si nu mai incerc.Nu stiu daca mai pot face ceva in momentul asta.Imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca am fost asa chior si dobitoc.
Am oare sanse sa mai o recuceresc? Sau sa o las balta?

11 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Speranta moare ultima!
Igiena, maniere si sa nu faci glume idioate sau sa razi ca magarul si poate ai noroc!

| IordanelAlexandru explică (pentru PsihoSex):

Da,stiu ca moare ultima.
Nu sunt genul sa fac glume idioate si de ras iar nu e asa rau.
Da, cred ca am noroc!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca ai pierdut nimic din ceea ce era deja pierdut!
Daca ea are sentimente pentru tine, acum, la ceasul asta de disperare, i-ar pasa de tine si ti-ar spune ca si ea te place si vrea sa fie cu tine.
Daca nu-ti raspunde, inseamna ca nu-i pasa de tine si sincer, nu ai pierdut nimic.
Din pacate, nu exista "recuceresc" odata ce nu ai cucerit-o niciodata.
Va trebuii sa accepti realitatea si sa-ti cauti alta, asa cum ar fi normal, cand vezi ca asta nu-ti da nici un semn ca te place.

| IordanelAlexandru explică (pentru Violleta2022):

Pai asta e si vorba.Am tot glumit cu ea mult, Am fost si putin dragut.Numa nu a spus ca ma place.Am intrebat-o aseara daca vrea sa ne intalnim cand e in vacanta de craciun.A spus dacabig grinaca nu sunt plecata, cam vreau.
Numa ea crede ca stie totul despre mine, ceea ce e total absurd ca nu cunosti un om in aproape o luna cum e cu adevarat.Plus ca nu m-a vazut deloc.
Dar presupun ca daca continua sa vorbeasca si vrea sa ne vedem nu e chiar totul pierdut.
Iti multumesc.

| Violleta2022 a răspuns (pentru IordanelAlexandru):

Nu crezi ca ai primit destul dovezi ca nu te place si nueste interesata de tine?
Care fata indragostita ar spune baiatului pe care il place "...numai daca nu sunt plecata"?
Nici macar nu a facut vreun efort sa-ti spuna "da, as dori sa ne vedem".
Apoi, expresia "cam vreau" este de tot rasul!
Ce fata inteligenta ar spune asta?

Sfatul meu: cauta-ti alta fata si nu te mai milogii de asta, care nu-i interesata de tine!

| IordanelAlexandru explică (pentru Violleta2022):

Nu poti sa spui fata indragostita deoarece nu m-a vazut deloc.Asta e ceva total eronat.
Si rectific mesajul exact a fost asa ca l-am cautat acumbig grinaca nu plec niciunde, cred ca da.
De milogit nu fac asta.
Chiar, ieri vorbind a adus in vorba ca m-ar lua in brate destul de mult si nu m-ar lasa. Ceea ce eu unul nici nu adusesem asa ceva in discutie, chiar am fost rece si destul de sec la raspunsuri.
Acuma nu prea poti sa spui cum ii.
Daca m-a cautat si ea in unele dimineti nu prea poti spune ca e dezinteres.

| Violleta2022 a răspuns (pentru IordanelAlexandru):

Nu-i deloc eronat baiete, ci purul adevar!
Evident ca tu crezi doar ce vrei tu, nu ce este adevarat.
Nu-i nimic, te vei convinge singur foarte curand.

| WaterDrop a răspuns:

"minuscula sansa" + "am devenit disperat" = las`o balta, nu te apuca de baut sau droguri, mergi la scoala, nu te angaja in constructii. Va fi bine.

| IordanelAlexandru explică (pentru WaterDrop):

O.K
Nu stiu ce sa spun.Sunt la facultate si nu ma angajez in constructii.
E destul de bine.A raspuns aseara si am vorbit ceva.Nu e chiar totul pierdut.E bine totusi ca m-am trezit putin din visul ala si nu mai par asa disperat sa raspund in secunda cum a scris.

| alecsawng01 a răspuns:

Pai in primul rand nu mai fi atat de disperat, in al doilea rand ii poti spune scuze, ca ti pare rau ca ai reactionat asa, doar ca ii o fata super faina, frumoasa sau cum o mai consideri tu si nu vrei s o pierzi, si daca ea accepta sa vorbiti iar, nu mai fi disperat, serios, nici indiferent, doar ca daca esti mult prea sufocant, o indepartezi. si incearca sa aflii cat mai multe despre ea, ce I place la un baiat, ce I place la tine laughing etc

| IordanelAlexandru explică (pentru alecsawng01):

Mersi mult, am reusit sa dau de ea.Doamne,ce bine ca o tinut dumnezeu cu mine.Nu o vazut mesajul.Asta da noroc pe capul asta prost a meu.