| ionutzmnu a întrebat:

Salut tuturor.am niste probleme.nu stiu cu ce sa incep.
in primul rand nu reusesc sa am o relatie stabila. reusesc sa am relatii doar de scurta durata. cea mai lunga relatie a fost de 4 ani in care m-am vazut doar de o singura data cu acea persoana.acea persoana nu vroia practic sa ne intanlim mai des. in rest cu alte relatii la inceput e bine si pe urma isi bateau joc de mine fetele. eu sunt un baiat care pun foarte repede suflet intr-o relatie si, dupa ce imi arat dragostea fata de cineva acea persoana incepe sa isi bata joc de mine. asa am patit mereu. stiti ce rau ma simt din cauza asta? imi vine sa imi pun latu in gat si sa termin povestea cu mine.
m-am saturat de viata ata ca de merge acre.

5 răspunsuri:
| lauracraciun a răspuns:

Cum ati rezistat mai 4 ani vazandu-va doar o data? interestinghee heesincer cred ca nu ai ales fetele potrivitehappysau acele fete la inceput a simtit o atractie fata de tine insa care a disparut repede.atunci cand te indragosteti mai intai apropie-te de acea persoana.da-i de inteles ca o placi insa nu-i spun.pe parcurs daca o sa te placa si ea o sa-i spui.aa si asta nu e motiv de sinucidere sau ganduri negre.nu stiu cati ani ai.cred ca esti tanar maxim 18 ani.atunci ai toata viata inainteoh go on in lumea asta este pus deoparte cineva care te va iubi si te va respecta.ideea asta o am si eu in cap si incerc sa ma obisnuiesc cu eathinking e greu dar asta este.sunt sigura ca iti doresti afectiune insa.trebuie sa stii unde sa o cautihappy

| VladimirPutin a răspuns:

De ce nu-ți pui lațu? de frică?

| Tony92 a răspuns:

Eu zic sa stai in banca ta cuminte pentru ca odata si odata tot o sa-ti gasesti perechea care n-o sati bata joc de tine.

| vasyyyy a răspuns:

Dupa parerea mea ar trebui sa te uiti bine la o fata si la personalitatea ei
inainte sa ii spui ce simti.