Trebuie sa=i arati ce poti sa faci tu adica trebuie sa-i zici in fata te iubesc sau imi placi mult...nu trebuie sa-ti fie rusine pentru ca ai doar 1 shansa data viitioare poate sa nu-ti mai dea o sansa sa vb cu ea,,,,,,, sa nu fie prea tirziu
succese
Cum sa nu stii?
O privesti,ii zambesti,o intrebi lucruri de scoala,orice,ii dai mai multa atentie decat oricarei alta,ii ceri ID si fb ca sa "mai vorbiti", o faci sa rada si esti atent la reactiile ei!
Nu sta ca un moc, ti-o sufla altul si ramai oftand!
Bafta!
Fii dragut cu ea, fa-i complimente, ajut-o cu orice poti si de cate ori poti, fii dulce, etc. etc.
Nu ai adresa ei de mess? De ce nu ii spui ceea ce simti pentru ea? Dupa reactia ei iti vei da seama daca si ea te place.
Mult noroc!
Trebuie sa=i arati ce poti sa faci tu adica trebuie sa-i zici in fata te iubesc sau imi placi mult...nu trebuie sa-ti fie rusine pentru ca ai doar 1 shansa data viitioare poate sa nu-ti mai dea o sansa sa vb cu ea,,,,,,, sa nu fie prea tirziu
succese
Faptul ca e cu tine in clasa, dupa parerea mea, este un dezavantaj, dar apropie-te de ea. acum ca vine Craciunul cumpara-i ceva, nu scump, dar dragut, fa-o sa simta ca o placi!
Ehem cu totii avem sau am avut saaau vom avea o fata,, super,, la noi in clasa si cu care n-o sa fim NICIODATA impreuna.
bubu234 întreabă:
anonim_4396 întreabă: