| kentt a întrebat:

Salut tuturor. am o intrebare simpla... am fost cu o fata 8 Luni de zile. totul a fost frumos romantic. pana au intervenit. certurile gelozia. etc.

inca o iubesc ce sa fac. ea ma ingnora se poarta cu indiferenta.

10 răspunsuri:
| Adina77 a răspuns:

Schimba placa.
N-o mai cauta.

| kentt explică (pentru Adina77):

Nu pot. o iubesc. e prea mult a ajuns prea adanc in inima si no pot scoate de acolo e prima dragoste oare... proverbu "prima dragoste nu se uita nici o data e adevarat"?

| Adina77 a răspuns (pentru kentt):

Pai daca insisti prea mult,poate percepe ca o plictisesti,sufoci,strangulezi.
Pe o femeie nu trebuie sa stai calare, metaforic vorbind.
Are nevoie de libertate, incearca sa analizezi daca n-ai coplesit-o cu o dragoste in exces.
De aia spun.Schimba placa.Si se va intreba ea apoi de ce oare nu dai semne de viata.

| kentt explică (pentru Adina77):

Hmm problema e mult mai complicata de cat pare acu 2 zile ma suna si plangea la telefon ca ai e dor de mine apoi brusc se poarta cu mine ca, cu un caine. deci. happy

| Rebekaa a răspuns:

Poarta cu ea o discutie,intreab-o dc se comporta cu tine asa? spune-i ca nu poti fara ea, sau gaseshteti alta fata, pe care inca mai mult o vei iubi!

| Roxu1398 a răspuns:

Tu esti singurul care o cunosti cel mai bine in maniera de personalitate.reactii etc. Tu trebuie sa stii cum reactioneaza la faze de genul asta. Incearca inca 2 zile sa o mai cauti, dupa.o saptamana las-o-n pace. Poti incerca dupa.dar nu luate foarte tare. happy

| Ali191 a răspuns:

Fa-o geloasa si asa se va intoarce repede la tine
P.S. iessi cu alta fata si trateazo cu dispret
asa se va intoarce la tine in max. 2 zile

| kentt explică (pentru Ali191):

Nu... cred a trecut deja o luna vorbim doar putin a amici... si. se comporta cu indiferenta cu mine deja vorbeste cu alti si etc

| Ali191 a răspuns (pentru kentt):

A fost sfatul meu...

| kentt explică (pentru Ali191):

Grea viata grea.