Buna, asteapta sa vezi ce se intampla, nu iti face planuri si ganduri, lasa-l pe el sa vorbeasca, asculta ce are de zis, in cazul in care tu esti fata, atunci gandeste-te bine ce ai de facut, fa ceea ce simti, si daca crezi ca e bine sa va impacati, fa-o, iar daca nu esti tu fata despre care vorbea, atunci nu te arata in fata lui geloasa sau trista, intreaba-l amiceste cine e si cum, si fa-te ca nu iti pasa, daca nu te vrea pe tine nu cred ca are rost sa te arati afectata, ca daca e pana acolo acum nu mai esti cu el si are dreptul sa fi e cu cine vrea el, asadar asteapta sa vezi ce se intampla si ce zice, in functie de asta vei sti ce sa faci, bafta!
Salut! Nu-i da de inteles ca sti chestiile astea, cand mai iesi cu el ai grija ca ai acelasi comportament ca si cum ` tu nu sti nimic`! Daca e sa vorbeasca cu tine, tu il iubesti, deci ar fi un motiv pentru a va impaca. Iar daca nu esti tu `fata norocoasa` nu fi trista, o sa intalnestio multime de baieti pe viitor, si nu se termina lumea cu el!
Daca vrea sa vorbeasca cu tine ascultal si fa doar ce crezi tu ca e bine si daca nu esti tu fata aceea, nu ar trebui sa fi geloasa ca voi v-ati despartit si el are dreptul sa fie cu cine vrea, la fel si tu!
Merci mult pentru sfat.asa o sa fac si daca nu o sa fiu eu accea fata am sa-mi vad de viata mea si sa-mi fac prieten ca asa e cel mai bine.