In primul rand trebuie sa stii ca o femeie poate ramane insarcinata doar in perioada fertila deci sexul trebuia sa se produca in aceasta perioada, in caz contrar probabilitatea instalarii unei sarcini este de maxim 3-5%. De asemenea te poti linisti deoarece acel lichid preejeculator nu contine spermatozoizi decat in cazul in care este contaminat/amestecat cu sperma ramasa in uretra de la o ejaculare anterioara.In cazul in care nu ai ejaculat si ai folosit prezervativul posibilitatea formarii si instalarii unei sarcini devine extrem de mica.
Cum nu ai simtit ca ai ejaculat? Lichidul preejaculator de care zici tu, nu putea fi in cantitate asa mare ca sa-l observi tu in prezervativ. Deci, ce ai vazut tu era o parte din sperma ramasa dupa scurgerea ei in vaginul prietenei tale. In concluzie prietena ta este posibil sa fi ramas gravida.
Salut, stai linistit, fara prea multa vorbarie, daca nu ai ejaculate nu exista nici un risc.
Doamnee, jur ca asta am inteles si eu cand am citit. Din fericire/nefericire, i s-a rupt prezervativul saracu'
Emilian65, eu am spus ca gaura unde s-a rupt prezervativul era foarte sus, de la capul penisului in sus, nu putea sperma sa ajunga acolo, eu stand deasupra ei, doar am spus ca am facut pozitia misionarului.