| KenJi a întrebat:

Salut tuturor. Am o problema si imi e foarte greu, de la o vreme vorbeam cu o fata multe chestii si de multe ori imi spunea ca nu ar prieteni si ca o tradeaza si eu sunt singurul si cel mai bun prieten al ei.Si incepuse sa imi placa de ea, plus ca ea avea niste probleme in familie si bla bla. I-am dat orice sfat mi-a trecut prin minte, doar sa incerc sa o ajut sa fie fericita.De 2 zile ma trateaza cu indiferenta de parca nici nu as exista, doar o conversatie obisnuita gen: salut ce faci bine pa. Ma simt foarte prost si stau si ma tot gandesc intruna ce sa mai fac.

Răspuns Câştigător
| Klepto a răspuns:

Nimic, ce vrei sa faci?
Ai ajutat-o, felicitari, stiu ca te astepti la recunostiinta, dar n-o sa primesti asa ceva.Tu esti doar o faza trecatoare si neimportanta din viata ei, esti tipul ala care este un bun ascultator si care acum ceva timp ai ajutat-o si nimic mai mult.Baliverne de genul "esti singurul si cel mai bun prieten al meu" fetele spun non stop.Nu ma intreba de ce, cred ca le place sa ridice pe un piedestal ca dupa sa-l darame.
Ai picat in friend zone, nimic mai simplu, ai fost doar o unealta, o distractie de moment, fetele au toane din astea incontinuu, nu este nimic real sau solid cand vine vorba de ele, sunt doar vorbe-n vant. Fetelor le place drama si scot niste abureli de te sperii, nu pune botul la asa ceva, ca nu-i bine sa combini ajutorul cu dragostea.Te-ai indragostit ca un catelus de faptul ca ai fost (cica)"prietenul ei cel mai bun", ti-a gadilit ego-ul, te-ai simtit important, cui nu-i place sa fie ingrijit de cineva, fetelor le place atentia, le place sa fie cautate, le place sa fie bagate-n seama, asa sunt ele.Nu pune botul la asa ceva si texte de 2 lei.Cum ai putut sa crezi ca ii esti prieten, daramite cel mai bun prieten? Ce ai fost tu pentru ea? Tipul ala care m-a ajutat acum un milion de ani cand eram intr-o pasa proasta.Stiu exact la ce te asteptati, la dragoste, la o relatie, la recunostiinta, la o relatie, sa fi bagat in seama, dar fetele fac asta des, deci nu esti singurul si nu o sa fii nici ultimul.Man up si invata ca nu tot ce zboara se mananca. Existi pentru ea, doar atunci cand o sa aiba nevoie de tine, cand o sa fie intr-o pasa proasta, tu o sa fii tipul ala care niciodata n-o sa refuze si o sa-i sara primul in ajutor, este dragut, dar total nefiresc.Nu te astepta sa primesti ceva, ca n-o sa primesti nimic, o sa ai noroc daca te mai baga-n seama vreodata.Ai fost omul potrivit la momentul potrivit, doar atat, nimic mai mult.Stiu ca te-ai indragostit de ea, oricui ii place sa se simta important in viata cuiva, sa auda chestii ca "esti singurul meu prieten adevarat" care gadila ego-ul. Fetele exagereaza si fac pe victimele si tipa mai tare decat doare, intr-o zi plange, maine n-are nimic, toane se numesc.

Lasa indragosteala asta puerila.Fii mandru ca ai putut s-o ajuti si atat.Doare, sunt sigur ca doare, numai ca intelege, atata este, ai fost doar o faza, ai ajutat-o si atat.

Oricum, felicitari ca ai ajutat-o, nu lua tot ce am scris in serios, eu sunt impotriva tuturor fetelor, nu sunt toate atat de rele cum le-am descris.

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate mai are probleme fata, mai asteapta un pic si o sa fie bine

| KenJi explică:

@mona din spusele ei ea iese in fiecare zii cu prietenii si se distreaza la maxim. deci tu ce crezi din asta? lasand la o parte parintii