| GrigoRee94 a întrebat:

Salut Tuturor! straight face

Am si eu nevoie de un sfat in povestea mea.

Pe ea o stiu de cand eram mic de la 3-4 ani.De mult timp nu am mai vazut-o si tocmai acu 4 luni am vazut-o la mall.Am iesit cu ea frumos la un suc pana cand eu i-am zis ei daca vrea sa fim impreuna. Ea a zis da iar totul a mers vreo 2 luni bine pana cand a zis ea stop. Iam cerut din nou prietenia si a zis DA am stat vreo 5 luni dar ea a zis sa ne despartim ca nu ne-am mai intalnit de ceva vreme si noptile si le plangea dupa mine straight face si eu nu ii dadeam atentie eu nu stiam despre asta straight face iar acum eu regret dupa ea si plang. Ea este impreuna cu un prieten bun de al ei si nu stiu ce sa fac. Sa mai astept pana se despart si mai incerc odata sau sa gasesc alta fata straight face Tin prea mult la fata asta si nu stiu ce sa fac ajutati-ma straight face

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai avut deja 2 sanse acum trebuie sa iti cauti alta fata cel mai bine asa

| claudia_7744 a răspuns:

Daca tii prea mult la ea nu mai astepta
incearca sa vb cu ea. poate totusi sentimentele ei nu sau schimbat prea mult in ceea ce te privestewinking
stii cum se zice daca chiar vrei ceva trebuie sa lupti si te asigur ca pentru orice fata e o mandrie ca un baiat sa lupte pentru eatongue
fa si u un gest extrem.nu stiu o declaratie in public sau cfv super romanticbig grin
tonguetonguetongue

succes

fundabig grin

| RossSaid a răspuns:

Daca tii asa de mult la ea mai incearca odata happy(Acum)
Dar daca tot incerci da ce-i mai bun happy
Si arata-i ca tii la ea

| MarcelinoPanivino00 a răspuns:

Poti sa recurgi la o ultima incercare. Daca raspunsul va fi din nou DA, atunci va fi ideal. In schimb, daca va fi NU, atunci macar vei fi impacat cu tine insuti ca ai incercat si ca ai facut ceva pentru voi. Spune-i ca realizezi cat este de importanta pentru tine, iar ea iti va spune daca este sau nu prea tarziu.
Sa ne spui ce decizie ai luat :*

| GrigoRee94 explică:

Am vorbit cu ea si nu mai am ce sa fac. A inceput sa se comporte cu mine urat happy. Mai bine caut alta si gata. Multumesc tuturor pentru raspunsuri big grin o sa mai apelez >big grin

| andreimihai96 a răspuns:

Da, are dreptate cobra nu mai ai ce face treci mai departe