Dragostea nu este un obiect sau o situatie pe care s-o poti controla.
Din moment ce ai inceput sa comunici la nivel emotional cu o persoana, esti deja pe un drum ireversibil si imprevizibil.
Scopul meu într-o relaţie este să mă îndrăgostesc nu să rămân sec dintr-un orgoliu stupid. Ce-i aia "dacă te îndrăgosteşti = ai căzut"?
Ah... că mă îndrăgostesc mai greu (gen după 4-5 luni minim), aia-i altă poveste.
Până la 4-5 luni de relaţie (depinde de caz, nu e fix!) îmi ţin în frâu toate sentimentele de ataşament pentru că vreau mai întâi să cunosc cât mai bine fata ca să fiu convins că-mi ofer sentimentele uneia care merită.
Oricum, la mine e destul de simplu, dacă nu te-am trimis la plimbare în primele 4 luni, ai toate şansele să ai nevoie de topor ca să mai "scapi" de mine.
Probabil eşti încă micuţ dacă gândeşti aşa. Îţi mai trece ţie, ai să vezi.
Salut.
Sa stii ca uneori e bine sa tii la o fata pentru ca nu se stie daca relatia are viitor sau nu daca te implici afectiv e posibil sa fie o relatie buna
Este bine sa te indragostesti eu unul am o problema... m indragostesc foarte repede de o fata si pun suflet intr-o relatie dar incearca sa nu fi badaran cu fetele cine stie la o varsta poate o sa te priveasca cu ochi buni
Louisaa întreabă: