| alexdinvasilati a întrebat:

Salut tuturor am si eu o intrebare: Cand un baiat este virgin si o fata nu la primul act sexual trebuie prezervativ daca nu exista riscul de a lua boli

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Inainte de primul act sexual, chiar daca se foloseste prezervativ, trebuie un set de analize care sunt obligatorii. Cel care e virgin face HIV, virus hepatic B si C, iar cel care a mai avut activitate sexuale, cele trei dinainte plus VDRL, Chlamydia, secretie uretrala/vaginala si minim o fenotipare HPV. Nu uita ca HPV (virusul care provoaxa cancer de col la femeie si cancer de penis la barbat) se poate transmite chiar daca folositi prezervativ.

| ynna93 a răspuns:

Pai de unde stii ca ea are sau nu are? Deci raspunsul este: DA, trebuie.

| Empathizer a răspuns:

Exista riscul de a lua boli cu transmitere sexuala, chiar daca amandoi sunt virgini anatomic si functional la data primului lor contact sexual. Asta pentru ca exista boli care pot fi luate si pe cale nesexuala, dar care pot fi transmite apoi si sexual (hepatita B si C, si SIDA, de exemplu).

De aceea e prudent sa folosesti prezervativul la orice contact sexual, indiferent daca tu sau partenera ta sunteti virgini sau aveti experienta sexuala.

| 傻瓜的毫不相干 a răspuns:

Dragul nostru virgin! Bolile, venerice sau de alt fel, se transmit sexual daca nu esti protejat. Intrebare: de unde stii sau cine ti-a sugerat ca respectiva ar avea o boala?!?

| alexdinvasilati explică (pentru 傻瓜的毫不相干):

Vezi k nu-s eu virginlaughing)) intrebam k un coleg sa dezvirginat fara prezervativwinking

| 傻瓜的毫不相干 a răspuns (pentru alexdinvasilati):

Nu stiam, sau nu ai lasat sa se-nteleaga, oricum nu mai conteaza, te interesa ceva legat de boala nu de integritate! Crezi ca in urma cu 50 de ani interesa pe cineva daca ai sau nu un balon in cap?!?