| Rakumm a întrebat:

Salut tuturor! Am si eu o intrebare deci eu am fost impreuna cu o fata pe care am iubit-o si o mai si iubesc acum de care m-am despartit iar acum ea tot imi arata ca ma iubeste de exemplu de 8 martie mi-a daruit o cheie cu o inima iar eu nu stiu cum sa ii spun ca si eu o mai iubesc, ajutor!

Răspuns Câştigător
| BeAmazing a răspuns:

Hey! De ce va chinuiti unul pe altul?sad Mai bine va impacati :X! Va fi bine pentru amandoi :X! Rakumm, tu iei decizia, dar parerea mea este ca sa va impacati daca si tu inca o iubesti! [Crede-ma ca te iubeste! Numai dupa surpriza de 8 martie e clar. te iube]

| Rakumm explică (pentru BeAmazing):

Sper ca asa este cum spui tu! Azi dimineata i-am trimis un sms foarte lung in care mi-am cerut iertare si i-am spus ca inca o iubesc si daca vrea sa fim din nou impreuna :X astept raspunsul pana atunci mor de nerabdare...

| BeAmazing a răspuns (pentru Rakumm):

Si ti-a raspuns?smugsmug [astept raspunsul tau :X ]

| Rakumm explică (pentru BeAmazing):

Am reusit acum vorbesc cu ea ne-am impacatbig grin

| BeAmazing a răspuns (pentru Rakumm):

Ma bucur pentru voi! Sa fiti fericiti! [Si daca te mai pot ajuta cu ceva idu meu e rebecasimida :p] Ciao

10 răspunsuri:
| CynicalCunt a răspuns:

Foarte frumos din partea ei sa-ti dea un cadou de 8 martie. I see what she did there.

| Laska a răspuns:

Pot sa te ajut dar depinde ce varsta ai.

| Rakumm explică (pentru Laska):

16 ani, si ea la fel.big grin

| Laska a răspuns:

Atunci sarut-o sau chiam-o la o plimbare in parc sau in cafenea...

| Rakumm explică (pentru Laska):

Bine spus doar ca ea acum a plecat la niste verisoare si nu cred ca am sa o mai vad pana dupa paste si eu deja simt ca mor...sad

| Laska a răspuns (pentru Rakumm):

Sun-o vorbeste cu ea, daca ai numarul ei de telefon daca nu asteapto pina va veni...