Buna, daca tii la el si iti pasa de el atunci ai rabdare si asteapta-l; normal ca ii este greu pentru ca 3 ani e o perioada lunga de timp si e cam devreme sa se vindece.Are nevoie si el de timp si trebuie sa ii fi alaturi si sa il ajuti sa o uite pe fosta.Cu rabdare si iubire poti reusi, Timpul vindeca toate ranile, baiatul inca sufera dar daca tu vei fi alaturi de el, sa nu te superi pe el cand iti spune ca are amintiri si una alta, ca e bine ca e sincer cu tine, dar bine macar ca incearca sa o uite si sa fie cu tine.
Nu se poate sa o uite asa deodata pentru ca nu poate sa ii comande inimii...iti spun eu ca el va aprecia mult faptul ca tu il intelegi si ii esti alaturi, va conta mult pentru el.Si sigur isi va da seama ce persoana esti si va ajunge sa te iubeasca! E o chestiune de timp.
O astfel de situaţie este foarte delicată. Poate o să fiţi împreună, însă ceea ce va simţi el va fi ceva trecător. Pentru că după o relaţie de 3 ani, trebuie ceva timp de... 'vindecare'. Ar fi bine să nu îl presezi. Înţeleg că tu vrei să afli ce vrea de fapt însă sunt sigură că nu doreşti să suferi după aceea.Se poate combina cu tine că ai stat de capul lui, fără să simtă ceva anume, iar apoi ai să regreţi!
Cum să procedezi?
Mai aştepţi dacă tu crezi că are rost sau te orientezi în altă parte!
Faza-i ca eu il inteleg ca are amintiri si ca poate inca sufera, chiar daca a trecut deja aproape un an de la acea relatzie si problema este ca eu ian spun ca eu nul fortzez sa fie cu mine, ca eu tzin la el foarte mult si sunt dispusa sa fiu cu el si sal sprijin cand are nevoie, insa nu inteleg de ce se joaca cu mine ca cu o papusa... az sunt a lui miine nu!