| vasilofdeny2 a întrebat:

Salut tuturor. am si eu un gand. mai degraba o frica. eu si prietena mea, ne-am jucat, oleaca, dar nu am penetrat-o(toate astea fiind fara prezervativ si nu am ejaculat). de atunci a avut 2 cicluri( toate normale) si am facut si 3 teste de sarcina( de la firme diferite) si au iesit toate negative, si au fost facute corec( cu urina de dimineata, la trei saptamani dupa acest act(iar ultimul a fost facut la 4 saptamani )
dar es face sport( si e prima oara cand se apuca de sport in mod serios) si ma gandesc, se poate ca sa fie insarcinata? nu prea stiu, oare sai fi afectat sportul rezultatele la teste? nu stiu, si pana acum nu i-a aparut nici un simptom. MA E VREO SANSA?

11 răspunsuri:
| maniunika a răspuns:

Daca nu ai ejacuat, care sa fie problema atunci?
numai daca prietena ta nu te-a înșelat cu altcineva. a fost prima ei relatie?

| Felys a răspuns:

Daca a avut deja 2 menstruatii venite la timp, si nu ati m-ai facut nimic intre timp cum naiba sa fie insarcinata, crezi ca spermatozoizii traiesc precum teniile, ani de zile si cand prind momentul se dezvolta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi fara grija, cu toate ca a trebuit sa caut un traducator mandarin de origine chineza pentru a intelege ce ai dorit sa scrii am inteles pana la urma si te pot anunta ca nu ai de ce te ingrijora, ma intreb de unde ai invatat sa scrii chinezeste?

| vasilofdeny2 explică (pentru anonim_4396):

Fac romana cu femeia de serviciu,
intrebarea am scris-o de pe telefon si ma grabeam. :-D

| anonim_4396 a răspuns (pentru vasilofdeny2):

Deci fi fara grija omule de la telefoane

| Vi003 a răspuns:

Vezi daca te joci cu focul? De ce n-ai jucat sah, un septic, remi, ca acum erai linistit. Odata si odata ai s-o patesti, vezi ca rolul de tata nu-i chiar asa de usor. Esti pregatit?

| vasilofdeny2 explică (pentru Vi003):

Crezi ca nu realizez? nu-s pregatit.
e vreo sansa dupa 3 teste si 2 cicluri?

| Vi003 a răspuns (pentru vasilofdeny2):

Nu, dar sa-ti fie invatatura de minte! Vezi ce faci de-acum inainte.

| vasilofdeny2 explică (pentru Vi003):

Crede-ma ca nu mai imi trebuie asa ceva. de ajcum tot! dar absolut tot o sa fac cu protectie.

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Nu, nu e nicio sansa!

| xqVodka a răspuns:

Probabil. Depinde. Daca ai atins p*****l de himenul fetei si l-ai ''rupt'', da, a ramas insarcinata.