Eu sunt confuz. ce a vrut fata aia şi ce nu. dar cel mai şifonat de aici ai ieşit clar tu.
Eu zic să-ţi cauţi o fată de care să-ţi placă şi să începi o relaţie, o s-o uiţi, crede-mă.
Eu cred că te-a folosit doar să-i treacă timpul. altfel nu văd rostul gesturilor alea urâte.
Ea se comporta exact ca o iubita, insa nu stiu de ce facea asa din moment ce gandurilebsi sentimentele ei erau altele. Sunt confuz si mai mult ma gandesc la asta pentru ca pur si simplu nu pot sa imi dau seama de ce? Probabil eu eram acel baiat cu care ii placea sa stea, dar atat. O saptamana era perfect, cealalta ba nu ma cauta, ba imi zicea sa luam o pauza. Pur si simplu nici ea nu stia ce vrea, dar eu sunt confuz de tot.
Aia ni știe nici ea ce vrea. Așa că nu-ți mai bate tu capul să afli, că n-o să reușești.
Daca ea este indiferenta fata de tine tu, de ce nu intelegi situatia sa nu o mai cauti. Poate ea are un alt prieten si pe tine nu te mai vrea.
Ce sa zic, vezi-ti de viata ta. Nu te-a vrut, nu te vrea si nici nu te va vrea. Probabil ii place sa te stie agatat acolo in caz ca are ea nevoie si cam atat. E egoista si nu merita