Dar unde mai pui și întrebările celor de 13 ani care nu știu să-și facă temele, întrebările despre Bin Laden, sau despre tanti Aglaia din Vicovenii din deal, plasate în categoria Dragoste&sex pe motiv că e cea mai vizitată?!
Ehhh. Ce sa faci? Este un site pe care poti pune ce intrebare doresti. Daca unii au nevoie de raspuns la intrebarile acele nu prea ai ce sa le faci. Chear daca unde intrebari sunt penibile si chiar tine numai de decizia lor. Dar asta e
Buna nu te supara pe mine.nu te cunosc, dar nu cred ca sunt intrebari tampite.acest site este pentru ajutor si pentru informare si daca te deranjeaza intrebarile.dc mai intri? sau nu mai raspunde sau de ce nu. pune tu intrebari "inteligente"
:*
Mai cam asa este,dar asta e categoria,daca nu iti placa alege-ti alta mai serioasa, adv e ca asta e categoria de dragoste si sex numai ca e plina d tampenii, indragosteli la 9 ani, masturbari la 11 ani s.a.
Cred că am, dar asta ar trebui sa hotărăști tu, nu eu, fiecare are o părere.
Uite de aia am lasat eu categoria asta, pentru ca aici sunt dor copii de clasele primare, care abia acum se dezvolta
momentan stau la T/A (triva/amuzante) si acolo ma simt cel mai bine
poti veni si tu >
Pai omule alte intrebari ce vrei sa gasesti la Categoria Dragoste si sex? Altii pun aici intrebari ca sa primeasca raspuns, e printre cea mai citita categorie cred.
Ce intrebari vrei?
Daca mi-am cumparat mouse nou trebuie sa-l bag in priza?
@ MataMika: mda. @ raaluics: nu ma supar, dar daca tu crezi ca nu e plin de intrebari tampite prin categoria asta, clar nu suntem compatibili. n-am de ce pune intrebari pe aici, in mod sigur daca as intreba eu ceva nu mi-ar putea da raspuns cineva care are 15-18 ani. @ RODICA: buna ideea ta, bifat ca inteligent raspunsul. @ DenisaDenisuk: logica ta depaseste conceptele mele despre logica. @ Musique: buna idee, bifat raspunsul ca inteligent. @ Ambiguitate: corect. Cat despre mouse, depinde ce vrei sa faci cu el si cat de larga ti-e priza. N-am incercat, dar PS2 / USB par mai mari decat mufele de priza :p Bifat ca amuzant raspunsul tau. @ missbee: corect, inteligent raspuns, si pe mine ma scoate din sarite ca e poluata cu intrebari de alte genuri categoria asta. @ Азбука: inteligent si... ma tem ca ai dreptate.
@Allexis: hei. unele intrebari.sunt chiar tampite.si penibile.dar ce poti face.fiecare are curiozitati..si fiecare are dreptul la o parere :*
@ Aylee: Leffe, bruna. Virtuala, ca na... asta e situatia Si totusi, a vazut cineva vreo intrebare?
Si prin intrebarea ta jenanta ce vrei sa demonstrezi? Ca stii sa folosesti semnele de punctuatie sau ce? Nu iti convin intrebarile, bafta sal la alte categorii sau pe alt site, easy.
Mi se rupe de reply-ul tau.
Sa stii ca unele intrebari sunt puse si la misto, de unii care se cred destepti si vor sa faca baza, si obtin ceea ce vor daca noi ne agitam.deci solutia e urmatoarea:vezi o intrebare pusa la misto, raspunzi la misto.si gata
@ σяίgίηaℓ: corect, asta si fac, e amuzant, cand of. @ vlaaddd: meritai un reply?
Daca nu-ti convine e problema ta.Noi punem ce fel de intrebari dorim noi si daca tu te consideri asa de destept nu mai intra pe site. Uite ca nici intrebarea da nu e foarte desteapta mai ales ca nici categoria nu corespunde
beausingurlamasamea întreabă: