| Love_6038 a întrebat:

Salut tuturor! Cand i-am spus prietenului meu ca inca mai sunt virgina, a inceput sa rada, dar parca totodata era si uimit. A spus ca nu se astepta sa-i zic chestia asta, dar eu am vrut sa o spun, ca sa-si dea si el seama ce fel de fata sunt, am vrut sa ma cunoasca mai bine. Cand l-am intrebat de ce rade, nu a vrut sa zica. Eu ce sa inteleg din atitudinea lui? straight face

14 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Esti sigura ca te iubeste? daca sunteti de putin timp impreuna e posibil ca el sa fi regizat totul si sa fi asteptat sa faca o mica partida cu tine.mai ales avand in vedere ca a fost uimit(probabil esti o fata dotata) si nu se astepta sa zici asta.Cine stie ce a fost in mintea lui in momentul ala "Cu cine mi-am facut si eu planuri...ha." ceva de genul cred. Pacat ca in ziua de azi majoritatea baietilor nu mai stiu sa aprecieze asta la o fata, sa aprecieze ca e de incredere si sa tina la o relatie. Toti cu 3-4 deodata,fara sa puna pic de suflet, neinteresandu-i ca saracele fete sufera, dar totodata si fetele plac tot astfel de baieti! Asta e lumea in care traim! Trebuie sa ne selectam din 1/1000000 ca sa fim potriviti!
Funda?tongue

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Scz draga mea dar parerea mea e ca esti prea buna pentru el, nu te merita
Inteleg ca ti la el si poate nu-l poti parasi dar, cum spuneam. nu te merita tongue

| dan_2834 a răspuns:

Nu te merita.Nu stie sa te aprecieze si e clar ca nu te iubeste sincer.Eu zic sa nu mai vb cu el, pentru ca poate vrea de la tine decat sex.Acum u stii mai bine, dar daca a facut chestia asta, inseamna ca nu e un baiat ok si educat. faci cum crezi mai binehappy

| dan_2834 a răspuns:

E clar ca nu te iubeste si ca nu te merita. vrea de la tine doar sex

| AndaWest a răspuns:

Credea ca esti dinaia care se tavaleste cu toti de asta l-a bufnit rasul si cred ca ink nu-i vine sa creada asa ca va vrea sa incerce

| BlueHusky a răspuns:

@alexa, ai dreptate. plecad de la ideea ca vrea un baiat "educat". Eu cred ca l-ai surprins in mod clar, nu se astepta la asta... probabil ca a ras in ideea ca o sa spui "hai ca am glumit" oricum esti la inceput si o sa vezi ce fel de persoana este, nu cred ca este importanta reactia lui.

| Betty18 a răspuns:

Poate nu te-a prea crezut cand i-ai zis ca esti virgina la varsta asta...ca acum cum fetele si-au mai schimbat mentalitatea si renunta de la o varsta frageda la ea laughing
sau nu ii pari genul de fata care-ar fi virgina...big grin
eu am o prietena de 19 ani si cateva luni, e frumusica, nebuna(in sensul bun) uneori mai vorbeste urat si este foarte informata despre subiectul SEX, parerea multora e ca ea fost cu baieti, dar nu e asa...laughing)

succes

| Betty18 a răspuns:

A da si inca ceva... poate e obisnuit cu fete mai usuratice tipul. o faza de genul asta am patit si eu. sunt baieti idioti care nu merita sa plangi dupa ei sau sa le oferi ceva

succes

| cuore a răspuns:

O strategie.numai un taran putea rade la asa ceva.eu una i-as da un sut in dos.un baiat educat ar fi apreciat asa ceva.depinde de tine pana unde vrei sa te cobori.

| biancaandreea a răspuns:

Lasa-l.Nu.are.educatie.

| gabriela_2926 a răspuns:

Cati ani are el? dar tu? daca imi raspunzi poate iti pot fi de folos...:*

| gabriela_2926 a răspuns:

Eu am 14 ani, si am trecut printr-o faza similara, pentru ca eu sunt fotomodel iar probabil ca acel baiat a vazut la mine doar formele...pai il iubeam foarte tare si el mi-a spus ca, ma place si ca se pune cu miine doar daca vreau sa ma culc cu el! Eraa sa accept m-a dus pana la intrarea intr-o padure norocul a fost ca niste prietene au fost pe faza si l-au chemat pe fostul meu care ink ma iubea,,,,, succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este acel el care te-a dat peste cap zilele trecute ma bucur pentru tine deoarece asa iti dai seama ca in zilele noastre nu se ia dupa chip si imbracaminte trebuie sa mai citesti si in sufletul lui

| Love_6038 explică:

El are 20 de ani iar eu 17. Suntem impreuna doar de cateva zile, dar am ajuns asa intamplator sa vorbim despre virginitate, intr-o discutie la telefon.