Deocamdata e bine sa o lasi singura, sa-si faca damblaua si apoi sa incerci sa o recuceresti.
Citeste ultima fraza bro, si ai sa-ti dai seama ce pretentii am
Și eu îți spun ce pretenții mai ai de la ea? Relația este irelevantă după o despărțire, va urma alta și tot așa.
Tu singur ai spus că nu știe ce vrea, las-o în pace. E de-o seamă cu tine sau mai mare?
De-o seama cu mine. Pai nu e chiar irelevanta. Sunt multe cazuri in care te poti impaca, ca nu va ma fi la fel asta e alta problema deja. Depinde de tine, de ea.
Cum se zice : timpul nu vindeca nimic..Doar ca noi imbatranim si ne schimbam punctele de vedere.Parerea mea : lasa fata sa se gandeasca, sa isi dea seama ce simte pentru tine.Nu o forta; asa va renunta la tine.Da-i un timp. Daca se intoarce la tine fa-o sa inteleaga ca o iubesti si nu vrei sa o pierzi. Surprinde-o cu noua ta atitudine fata de ea.Fa-i mici surprize, dar semnificative.Mult succes :*
Buna asta. cea mai buna
Multumesc :*. fundita:X
Eu cred ca pentru ceva timp ar trebui sa o lasi si pe ea sa se gandeasca si apoi sa incerci din nou pentru ca ea va sti mai bine ce vrea dupa un timp de gandie bineinteles!
Pai parerea mea e ca trebuie sa o lasi un timp insa bineinteles ca macar seara trebuie sa ii trimiti un sms asta ca sa vada ca nu ai uitat de ea daca e dornica de conversatie vorbeste cu ea insa nu o stresa. si incearca sa ii demonstrezi ca te-ai schimbat fai si tu niste surprize nu stiu te descurci tu bafta