Te vezi in continuare cu fata, iti dai seama pana la urma daca te place sau nu, ca poate sa fie si vorba de o prietenie prin fratele ei si dupa aia ii spui fratelui ce si cum.
Intalnirile cu surorile prietenilor buni sunt teritorii cu gheata subtire, pot ca sa strice chiar si cele mai bune prietenii.
Depinde si cum te stie prietenul tau, daca esti baiat bun, n-o sa aiba nimica rau de zis.
Daca vrei sa afli exact ce simte sau nu simte ea, atunci iesi si tu mai mult cu ea si singura o sa-ti dea de inteles ce si cum.
Grija mare ca sa nu pierzi amandoi iepurii, si fata si prietenul.
Multi de poate si o mare de depinde, cine stie cum ar reactiona prietenul tau cand ar afla ca voi doi sunteti un cuplu, ori tradat ca nu i-ati spus mai repede, ori bucuros ca sora lui a prins un baiat bun.
Vorbeste si cu prietenul tau mai intai.
Bate fierul cat ii cald.
Cateodata mintea noastra o i-a razna si creeaza lucruri care nu exista, dar care ni le dorim.
Nu strica sa incerci, sa vezi macar daca este ceva acolo, doar ai grija si de prietenia ta cu fratele ei.
In rest, vant la pupa, te descurci tu.
Este o idee decenta. Dar ceva care nu il implica si pe prietenul asta al meu? Adica, mai mult mi-as dori sa imi dau seama daca intr-adevar ma place fata!
Pentru ca na, totusi suntem prieteni buni. Asta va fi ciudat totusi, daca ma duc s il intreb: auzi imi place de soruta, pot sa o scot in oras? Ah, si nu pot merge la o bere maine, ca ies cu soruta
Te vezi in continuare cu fata, iti dai seama pana la urma daca te place sau nu, ca poate sa fie si vorba de o prietenie prin fratele ei si dupa aia ii spui fratelui ce si cum.
Intalnirile cu surorile prietenilor buni sunt teritorii cu gheata subtire, pot ca sa strice chiar si cele mai bune prietenii.
Depinde si cum te stie prietenul tau, daca esti baiat bun, n-o sa aiba nimica rau de zis.
Daca vrei sa afli exact ce simte sau nu simte ea, atunci iesi si tu mai mult cu ea si singura o sa-ti dea de inteles ce si cum.
Grija mare ca sa nu pierzi amandoi iepurii, si fata si prietenul.
Multi de poate si o mare de depinde, cine stie cum ar reactiona prietenul tau cand ar afla ca voi doi sunteti un cuplu, ori tradat ca nu i-ati spus mai repede, ori bucuros ca sora lui a prins un baiat bun.