anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor! De ceva vreme prietena mea imi pune cateva intrebari la care nu stiu ce sa raspund, nu am nici o idee. Nu ma pricep deloc la asta, avand in vedere ca trebuie sa fie ceva profund si dragut. Ma intreaba de ce o iubesc, ce m-a facut sa tin la ia. Aveti idei ce as putea sa ii raspund? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
De ce sa iti spunem noi astea? Tu ar trebui sa-i raspunzi cat mai sincer, nu sa te invatam noi/sa-ti dam idei.
O iubesti pentru ca o iubesti, si felul ei de a fi te-a facut sa tii la ea!
Funda?

10 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Pai nu te putem ajuta noi.cu asa ceva.Ar insemna sa o minti! Raspunsurile la aceste intrebari din parte ei trebuie sa vina din sufletul si inima ta! Chiar nu i greu deloc ..asta in caz ca o iubesti intr-adevar. ok? Deci o iubesti, ..pentru ca? si ti la ea pentru ca....si acum lasa ti inima sa ti de a raspunsurile la intrebarile iubitei tale!
Succes!

| Doηηa a răspuns:

Tu nu știi de ce o iubești?!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Nu e de datoria niciunuia dintre noi sa se gandeasca macar de ce o iubesti tu pe prietena ta. Intreaba-te pe tine.ce te-a facut sa tii la ea? Cu ce e ea diferita in ochii tai? Poate anumite caracteristici fizice,poate e mai amuzanta, mai sufletista, mai alintata, mai."ceva" decat celelalte. Nu trebuie sa fii profund si dragut ci sincer. Va aprecia, te asigur happy

| 26Geo a răspuns:

Pai ne intrebi pe noi ce ai vazut la ea?
Fii sincer cu ea si spune-i ce simti pentru ea, de ce anume o placi, fii sincer cu ea, nu o minti.Ce ai vazut tu la ea? ...corpul ei, mintea ei, felul ei de a fi? Intrebarile astea trebuie sa ti le pui tu singurel, noi nu putem sa-ti dam raspunsul, nu-ti putem citi gandurile.Bafta

| Etiene a răspuns:

Ca,,idei,, toate minciunile posibile

| gabyalex a răspuns (pentru Etiene):

Nu prea merge. tin mult prea mult la printesa meawinking

| lifeonlyforlove a răspuns:

De ce ma iubesti?
pentr ca esti intruchipare frumusetei femenine, esti vesela, linga tine sunt mai bun, etc...
de ce tii la ea? pentru ca o iubesti si esti gata sa o ajuti si sa o sustii in momentele grele pentru ca ea ar face la fel.
de fapt asta vin de la sine.fii si tu original.

| Cocolino24 a răspuns:

Aceste lucruri depind de l o fata la alta. De la temperamentul pana la lucrurile pe care le face. Acest id sfaturi4you@yahoo.com a ajutat multi tineri. Te va ajuta si pe tine. Promit!

Funda?

| KTyy a răspuns:

Fi tu insati, spune-i ce simti, stiu cum e...ma intreba prietenul de ce il iubesc...si nu stiam, nu era vorba de ceea ce simt, ci de faptul ca imi era teama sa ii zic in fata ce simt pentru el.O iubesti? Pai e clar ca ceva tot te-a facut s-o faci, spune-i motivul!

| Rominaadriana22 a răspuns:

Poti sa-i spui ca o iubesti pentru felul in care te privește, sau felul in care rade, chestii din astea, ce le are doar ea... Personale... O sa te descurci