Mai copile, fa-ti curaj si lipeste-te de o fata care-ti place si fa o relatie cu ea care sa dureze mult. Nu fi asa pesimist, ca pentru tine su sunt fete care sa te faca fericit. Fete sunt si inca multe, dar trebuie sa le cauti si sa te apropii de una care-ti place cel mai mult.
Nu te supara ca iti spun, nu o fac cu rautate, dar pari abia coborat din copac. Invata sa vorbesti Romaneste, invata sa vorbesti coerent, fa-ti ceva cultura. Fetele pe care e doresti tu ii plac pe baietiii ceva mai cizelati. Si nu mai minti ca ai iubita, nu faci altceva decat sa te faci de bascalie.
Cand indragesti o persoana in taina si nu ai cohones sa ii spui in fata, spune-i printr-o floare sau printr-un mesaj romantic. daca o prinzi in pasa buna o sa prinda vraja! succes!
Hehe, nu ţi-a dat nimeni vreo 2 palme să te trezeşti la realitate, nu? O să-ţi dea cât de curând.
În primul rând, aşa..." dragoste ", cum ai descris tu aici, nu mai există, fetele preferă băieţii cu reputaţie şi lucruri materiale ( nu am zis că tu nu ai avea, nu am de unde să ştiu ).
Nu pune atât suflet în asta, o să-ţi pară rău la sfârşit.
Ţi-e ruşine că eşti singur? :O
De ce? De ce îţi minţi prietenii că ai prietenă? Ţi-e ruşine că râd de tine? În cazul ăsta, nu sunt prieteni adevăraţi, un prieten te acceptă aşa cum eşti tu, cu bune şi cu rele. ( chiar dacă faptul de a nu avea o prietenă, nu este un lucru rău, asta crezi tu )
Invata sa folosesti cratima. Fetele iubesc ce-i drept si tare (ma refer la cratima). Poate de asta esti singur.
Maaa trezeste-te. Invata romana si foloseste cratima.
daca esti timid cum vrei sa ai iubita? Adica vrei ca ea sa te agate pe tine?
Baietii ca tine sunt mai rari in ziua de azi, este normal sa te simti asa dar daca nu risti nu castigi, esti baiat profita de asta, ai sansa sa agati pe cine vrei noi fetele trebuie sa dam semne si sa zambim toata ziua frumos ca persoana dorita sa ne observe. Daca iti place de cineva incearca sa o cuceresti cerei numarul daca te refuza nu e nimic ti am zis esti baiat noi refuzam barbatii zilnic e ceva normal. Daca iesi din lumea ta putin o sa vezi ca in curand vei gasi o persoana care sa te faca fericit poate nu in modul in care visezi tu acum dar atunci cand se intamplas ar putea sa iti placa ..bafta
HappynewCenusa întreabă: