| andreea56_1020 a întrebat:

Salut tuturor de pe TPU! Eu ma numesc Andreea si am 11 ani.Eu am un coleg in clasa pe care il plac si nu stiu cum sa il fac sa ma placa! Va dau conturi de pe messenger si de pe orice site daca ma ajutati! I promis!

13 răspunsuri:
| Uilula a răspuns:

Salut Andreea.Hmmm e asemanatoare cu fosta mea problema cu o fata pe care o cheama tot Andreea.Dar acum sunt cu ea si asta e bine.
Deci, in primul rand petreceti timpul cu el, incearca vorbesti despre subiectul "dragoste" de ex. ca y o place pe x si atunci ii spui ca sa stii ca eu te plac si nu stiu ce sa fac pentru ca atunci cand te vad imi salta inima de bucurie si fara tine nu pot sa rezist iar atunci incearca sa te apropii usor de el si sa il saruti cu miscari usoare si rafinate pentru a nu se simti prost baiatul.
Dar daca este un baiat smecher si are bani si tot ce vrea el nu prea are rost pentru ca o sa isi bata joc de tine.
Succes cu baiatul sper ca te-am ajutat
Funda?

| DannyCaponne a răspuns:

Incearca sa te apropii de el, intareste-ti relatia cu el, spune-ti sentimentele fata de el dupa un timp, el va incepe sa aiba incredere in tine, iar tu in el, dar trebuie sa va impartasiti secretele, tot ce e mai pretios, cunoaste-l si dupa mai vedemwinking! Sper ca sfatul meu sa te ajute! Multa Bafta! Ma poti contacta pentru. mai multe la id de messenger : d3ny_st3listu2008!

| TitiDrLove a răspuns:

Da-mi mesaj cu id tau de mess si te voi contacta sa te ajut, sa imi explici mai bine situatia.asta doar daca vreiwinking

| mgtow a răspuns:

Pai tu la dragoste te gandesti acum in loc sa iti stea capul la scoala, sa stii ca daca ii dai la soi nu o sa ai deloc noroc cu cartea si daca nu ai macar o diploma de 8 clase chiar ramai pe drumuri fara servici asa ca lasa copilu ala si invata ca o sa ai timp de baieti mai incolo.

| Uilula a răspuns:

@Misogin sa stii ca eu am 12 ani si am media generala 9.92
si am iubita la fel de desteapta ca mine.:d

| Uilula a răspuns:

Si pot sa fac un turn de diplome:d la cate am :d

| TheGrayWolf21 a răspuns:

Date la iel incet cate un pas mai intai incepeti sa vorbiti dupa ii zici chesti din viata ta si altele apoi ii zici ce iti place la el ca nai sanse la el si altele...

| V8 a răspuns:

KataSau are 11 ani frate mai usor cu asta tongue)))))))))

| Uilula a răspuns:

@Undertaker sa stii ca in vremurile acestea se intampla toate nebuniile si tampeniile care exista.Sa fi cu cineva de la 11 ani nu prea e ceva nou sau ceva iesit din comun.

| AdinaCrissa a răspuns:

De acord cu @ Misogin!

| AnonymusALLgame a răspuns:

Sa sti ca uni baieti la 11 ani nu vor prietene, dar poti incerca.

| V8 a răspuns:

Ai dreptate KataSau laughing