| puffa a întrebat:

Salut tuturor.
Deci in mod normal mie trebuia sa mi vina ciclu la inceputul lunii, azi e 17si incepand de ieri am observat niste pete maronii pe slip plus dureri de abdomen care le aveam de obicei in perioada ciclului. Tin sa precizez ca sunt doar pete si nu e nici urma de sange! Sincer nu ar fi prima data cand se manifesta asa cu pete sau intarzieri mai ales ca ciclu meu nu e regular de loc, dar d vreo 3 luni imi venea mereu in primele zile a lunii.pana luna asta! Problema e ca in perioada dupa 7 august am intretinut cateva relatii sexuale neprotejate( e vorba de max 3 ocazii) iar faza e ca de vineri m am trezit cu ameteli de cap care revin si in cursul zilei si uneori imi e greata si nu am pofta de mancare dar pana acum nu am vomitat etc. Tin sa precizez ca nu am nici o alimentatie foarte corecta, in perioada asta mananc foarte putin chiar si o data in zi.Desi de fiecare data nu ne am protejat doar pentru cateva minute la inceputul actului sexual dupa care am folosit prezervativ si cu toate ca persoana in cauza e foarte sigur ca nu e vorba de o sarcina(foarte nedorita de amandoi!) pentru ca sustine ca s a oprit in timp.eu imi fac putin griji! Vreau si eu un sfat sau o parere va rog frumos. E vorba d o sarcina sau doar de lipsa de calciu si ma simt eu asa slabita pentru ca ar trebui sa ma hranesc mai mult si bine?!

3 răspunsuri:
| miha1984ingerash a răspuns:

Mergi la control cu siguranta ai probleme hormonale si s-ar putea si ceva chisturi pe ovare.nu sta asa ca nu e de joaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Un test de sarcină şi un control ginecologic completat cu unul endocrinologic pentru dozările hormonale, cât şi un ecograf pelvian sunt foarte preţioase pentru tine şi sănătatea ta.
Nu contează că ai un ciclu neregulat, ovulaţia are loc o dată pe lună şi fără sângerare. Aici rişti să te păcăleşti foarte mult.
Sunt femei care au doar de 2 ori pe an ciclu menstrual şi între ele au rămas însărcinate din pricina ovulaţiei.
Singura persoană care este "sigură" pe organismul tău, eşti chiar tu, nimeni altcineva. Trebuie să te cunoşti extrem de bine pentru a vedea cu rapiditate orice modificare apărută şi tratarea ei corespunzător.
Pentru a vedea dacă ai o carenţă de calciu, trebuie să faci determinarea acestuia prin analiză sangvină.
Sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea pufii fii mai atenta data vitoare folseste mijloace de protectie nu se stie niciodata cand poti sa ramai insarcinata, sau poate o lipsa de vitamine sau scadere calciului, o alimentatie corecta si putin sport te ar ajuta...andreea 21 ani