| Agapi a întrebat:

Salut tuturor!
Eu sunt indragostit de o fata. Nu vi se pare ciudat dar daca va spun ca e verisoara mea? Am vazut-o la o festivitate. Ea a spus ca sunt genul ei si ca ma place. Relatia a durat doar 2 zile pentru ca am aflat amandoi ca suntem veri. Acum inca simtim ceva reciproc. Ce pot sa fac?
P.S. E o problema daca esti impreuna cu verisoara ta? stiam asta numai la frate si sora.

Răspuns Câştigător
| PanaDeIdei69 a răspuns:

Nu-i nici o problema.
Mie de exemplu' imi place de vara-mea de-a 2 a si am sarutat-o.
E ok la chestia asta macar asta nu e sora ta.
Atunci este o mare problema.
Dar, daca v-a iubiti nu stiu ce, cine ar sta in calea iubirii voastre, v-a iubiti ok, fiti fericiti.

| Agapi explică (pentru PanaDeIdei69):

Da dar noi nu stiam ca suntem veri oricum multumesc asa ziceam si eu ca nu e sora mea vom continua relatia

5 răspunsuri:
| PanaDeIdei69 a răspuns:

Ma,tu te trezesti vorbind? fii cuminte, stai la locul tau, ce te intereseaza pe tine? tu ai multa prostie in tine, te apuca sa scrii pe unde apuci? du-te ma si cearta-te cu altcineva, n-am chef sa ma cert cu un mucos ca tine -.- hai pa..nu ma scad la nivelul tau!happy.

| Agapi explică (pentru PanaDeIdei69):

Mucos esti tu!
Vezi ca s-ar putea sa fii raportat!

| qCrazyMan a răspuns:

Si eu am avut aceeasi situatie, in clasa a 5. am stat o zi cu vara mea. ( vara de grad 3 sau asa ceva ) apoi a doua zi. am aflat ca eram veri. si relatia a facut bum laughing

| BiaAmi a răspuns:

Doamneee feresteeee, ce fenomene, mai rau ca tiganii!