Buna, asa e viata, fi tare capu sus si mergi inainte, daca vrei sa il uiti atunci intrerupe orice legatura cu el, dragostea nu e o gluma, un joc de copii, si nu are rost sa va jucati asa aiurea, mai bine fiecare sa isi vada de drumul lui daca nu se mai poate, odata e cu acea fata, odata te cauta pe tine, poate ca nici el nu stie cate prune are in straita, ai grija de tine!
61n4:sigur ca mi-a fost bine, a fost frumos, dar posibil, ce era intre noi, eu eram putin mai indiferenta, adica daca spuneam chiar cuvintul"te iubesc"era mai raruz.adica...aveam si eu unele capricii, insa oricum, l-am iubit foarte tare...Monyk16:mdea.mersi mult, ma voi stradui, intr-adevar vreau sa-l uit, ca m-am saturat sa sufar, dar oricum, timpul vad ca lecuieste totul,
Daca ai avut curajul sa mergi pana aici felicitari. am trecut si eu prin asta. dar dupa o luna am luat-o de la capat e mai complicat. tu sti mai bine ce e in sufletul tau. merita sa suferi? daca te iubea ramanea cu tine. ti-a fost bine cat ati fost impreuna?