Simplu. Nu faci. Îți iei gândul. 1 la mână, tipul e prieten cu tine. Nu vrei să-i faci asta. Am trecut prin asta și nu e plăcut. 2 la mână, dacă el o tratează nasol și totuși ea stă cu el, e pentru că fetele de obicei se duc după retarzi care le tratează ca pe cârpe. Tu o vei trata frumos și se va despărți de tine cum că ești prea plictisitor. Înțelegi? Fetele se plâng că nu găsesc un băiat drăguț dar din motive care-mi scapă, ele de fapt vor să fie făcute de rahat și tratate ca un burete murdar. Altfel ar căuta tipi care să aibă grijă de ele nu care să-și sufle mucii pe ele. Deci crede-mă, nu vrei una ca ea. Te atrge doar aspectul fizic probabil dar stai potol. Căută una normală la cap. E greu, foarte greu. Nici eu n-am găsit încă.
Simplu.
Ii spui la fata (prin facebook, mess, sau chiar DIRECT) Sa nu spui la ALTA persoana chestia asta, Sa nu ai incredere in nimeni. Si lui. Faci asa : Il intrebi daca o iubeste. Si raspunsul lui, spune tot.
Nu ii spui, daca ii spui o sa te urasca amandoi chiar daca prietenul tau nu o place
AndrewTate7789 întreabă: