| olimpia_2275 a întrebat:

Salut tuturor. iubitul meu se comporta foarte frumos cu mine de ceva timp...acum cateva luni am avut o discutie, eu inca sunt virgina si stie ca pana la 18ani nu am vrut sa o fac...sunt foarte pregatita sa o fac cu el, dar imi este frica daca ma paraseste dupa ce o voi face cu el, nu as suporta sa-l pierd desi mi-a zis ca vrea sa fiu doar al lui.cand ma atinge un baiat face urat, daca plec singura imi zice sa am grija ce fac.chiar nu-i inteleg schimbarea asta.thinking

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aoleu! Femei!
Dacă e uşor distant (cel mai probabil până te cunoaşte dar deh... ce să înţelegi tu) e de rău.
Dacă e afectuos, e de rău.
Dacă e protector, e de rău.
Dacă nu te protejează, e de rău.
Păi şi atunci cum paştele mă-si e de bine din punctul tău îngust de vedere?!
Şi eu am fost uşor reticent cu prietena mea primele 2 luni, până am început s-o cunosc mai bine şi apoi am devenit foarte afectuos şi uite că n-am părăsit-o şi dimpotrivă suntem foarte fericiţi.
Utilizatorul elena este extrem de stupid prin răspunsul ce tocmai l-a dat. Ce mama dracului să mai aştepţi?
Niciodată nu contează primul bărbat ci mereu ultimul, că uneori mai coincid asta e.
Omul se poartă frumos cu tine şi tu-i pui la îndoială sentimentele.
Mai bine lasă-l decât să-i oferi o relaţie plină de îndoieli.
Dacă nu vrei să-l laşi, atunci fă-o cu el că doar nu-ţi tai un deget ci doar vă satisfaceţi nişte nevoi fiziologice şi-n plus sexul nu e ceva rău, la dracu!
Trăieşte în prezent!
O relaţie are mai multe şanse să ţină o viaţă dacă e trăită în prezent!
Salut!

9 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Esti asa de tanara, vrei sa traiesti doua dezamagiri? Crezi ca va fi primul si ultimul barbat din viata ta? Cati ani are iubitul tau? A mai avut relatii sexuale si cu alta fata sau amandoi sunteti virgini? Daca a avut o alta relatie, ii doreste inima si o virgina? Merita sa faci acest sacrificiu pentru el acum? Ia mai amana-l putin, din diferite motive si vezi cum se va comporta in continuare! Sigur in momentul dorit de el, categoric esti numai a lui, dar pe urma? Raspunde-ti sincer la aceste intrebari si concluzioneaza. Gandeste cu mintea si nu cu inima la ceea ce vrei sa faci si incearca pe cat posibil, sa nu dai ocazia altor baieti sa te atinga, macar atunci cand esti cu el, certurile intre tineri duc rapid la despartire. Nu te supara pentru cele ce ti-am scris!

| Făgăraş a răspuns:

In primul rand te felicit ca ai ramas pana la varsta asta curata! E un lucru mare si frumos! Nu stiu cat de mult tine el la tine insa de ce nu ai astepta pana la nunta ca sa ii oferi acelui barbat toate dragostea ta pentru el! asa risti sa te paraseasca sau poate ca o sa ramana cu tine! dar parerea mea este sa ramai asa curata pana la nunta! probabil o sa spui ca sunt invechit dar aceasta invechitura este dragostea care nu piere!

| claudia_7744 a răspuns:

Poate ca te iubeste mai mult si se vede clar din ce spui ca ii pasa de tine si ca e gelos! nu cred ca te va lasa dupa daca tea asteptat pana acum de ce sa te lase atunci cand in sfarsit te va avea? daca tu ai suficienta incredere in el si in iubirea pe care tio poarta nu inteleg ce mai asteptihee hee

| Tso a răspuns:

Kongeriket - ai punctat foarte bine.

Doar ca, vezi tu, majoritatea oamenilor inca traiesc cu mentalitatea aia nenorocita, de femeie virgina pana la casatorie. Desi nu vad cu ce o face mai buna un himen. Si de aceea marea majoritate a femeilor vor sa fie sigure ca tipul respectiv va fi si viitorul sot. Da, sigur!? Si partea cu:" nu o fac decat dupa 18/19/20 de ani. Da, e adevarat ca din punct de vedere medical, etc., etc. Dar daca fata e destul de responsabila sa se protejeze ca lumea si sa-i faca si niste vizite lu' domnu' doctor, nu vad prea multe probleme. Prin asta nu sustin nici sexul de la 12 ani, dar undeva dupa 16 ani jumate, e ok.
Fergie - sacrificiu!? Iti pierzi virginitatea si o faci cu cineva, din dragoste, pentru ca vrei, sau mai stiu eu din ce motiv. Nu din sacrificiu.
Olimpia, ai avut o discutie acum cateva luni, deci sunteti de ceva timp impreuna. Si pana acum nu il cunosti destul de bine ca sa stii daca te va parasi sau nu? Ciudat. Tu ar trebui sa stii mai bine daca vrei sau nu sa o faci cu el si restul.
Oricum: igiena si protectie.

| Gabitsza a răspuns:

Poate vrea sa se bage pe sub pielea ta.

Daca ai incredere in el ca nu te va parasii poti sa o faci cu el.

In legatura cu faptul ca face urat cand te atinge altul...asa sunt toti daca le pasa de persoana de langa ei... e gelos. poate chiar vrea sa fii doar a lui sau cum ti-am mai spus poate vrea sa se bage pe sub pielea ta.

ai grija :*

| Angel_5977 a răspuns:

Poate s`a schimbat si se poarta frumos cu tine pentru ca vrea sa aiba relati intime cu tine si numai asa te poate convinge pararea mea? prima oara cand l-ai cunoscut cum se purata cu tine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cu mine se comporta foarte frumos, si imi zicea ca ma iubeste, si am facut-o dupa vreo luna (20 de ani amandoi, eu virgina, el una inainte, dar fizic tot virgin - ne cunosteam de 2 ani in acel moment), si acum ma iubeste si mai mult, ca deh, a mai trecut timpul, avem 2 ani impreuna si planuri foarte foarte mari. Crede-ma ca daca te lasa, depinde strict de atitudinea voastra, ca si cuplu. Gandeste-te ca incepi sa te transformi in femeie, si o sa simti nevoia sa iti rasfeti barbatul, sa il astepti de la servici... vezi ca sexul implica foarte multe lucruri - frumoase, ce-i drept - daca va iubiti cu adevarat.
Mult succes in noua ta viata! Vei vedea de acum ce inseamna cu adevarat sa fii femeie. Si o intelegi si mai bine cu cat ai mai multi ani...

| xbox360 a răspuns:

Pai si ce poti face ...sa-l refuzi la infinit? pana la urma tot trebuie sa o faci cu el asa ca traieste si vezi ce se intamplawinking

| amyyyy a răspuns:

Sunt exact in aceeasi situatie ca tine...doar ca el are 19ani.nu fa chestia asta.asteapta pana crezi tu. daca esti nesigura si nu ai incredere in el ca o sa ramana cu tine, nu o fa.tre sa ai ff mare incredere in el.tre sa fii sigura pe tine.noi 2 acum suntem desp tot pe motivu` asta ca eu nu vreau sa o fac de acum.stie ca il iub, doar ca nu sunt preg. dar el nu intelege.acum asta este.

eu zis sa nu o faci.mai asteapta.si e prea ciudat ca asa dintr`o data se poarta frumos cu tine.
poate ca tine mult la tine, dar poate si vrea foarte tare sa te culci cu el, si tu daca nu ai incredere, mai ateapta:*:*:*
>big grin