| Andandut a întrebat:

Salut tuturor.
L-am intrebat pe prietenul meu ce ii place mai mult la mine: sufletul si gandirea mea sau fizicul meu? Iar el a raspuns ca ii place cel mai mult la mine ca sunt dragalasa,frumoasa dar ca mintea "imi lipseste" si trebuie sa mai cresc in gandire. Exact asa a zis.
M-am simtit nasol auzind astea, sunt foarte sensibila si pun totul la suflet.M-am simtit aiurea.Credeam ca ma iubeste pentru sufletul meu,pentru ceea ce sunt ca persoana, nu ma gandeam ca imi va spune in fata vreodata ca cel mai mult la mine ii place frumusetea fizica.
Sunt destul de intelegatoare cu el si ma comport destul de matur,din cate cred eu. Dar vad ca el ma crede o proasta.
De trista ce eram auzind toate acestea si fiind si putin nervoasa l-am intrebat: deci sunt cea mai urata prietena a ta din punct de vedere al gandirii? Iar el a raspuns: nu, esti cea mai artagoasa, m-am saturat sa tipi atat la mine. Intr-adevar tip cand ne certam, dar nu numai eu, tipam amandoi cand ne certam, ba el chiar are si momente cand devine violent in sensul ca incepe sa ma impinga, atat. De dat in mine nu a dat niciodata in aproape 2 ani de relatie care-i avem.
Am scris toate astea pentru ca simteam nevoia sa ma descarc,daca imi puteti da si niste sfaturi in legatura cu ceea ce a zis el in legatura cu gandirea si fizicul meu, m-ar ajuta foarte mult. Stiu ca nu aveti de unde ghici ce e in mintea lui, dar niste simple pareri mi-ar fi de mare folos. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| NuMaContrazice a răspuns:

Poate a spus asa doar pentru a te enerva, nu pentru ca esti proasta, fiindca nu esti din moment ce stii sa scrii corect si sa te exprimi corect. Poate e el prost si nu isi da seama.winking

| Andandut explică (pentru NuMaContrazice):

"Poate e el prost si nu isi da seama. "
Foarte tare replica asta. laughing Nu m-am putut abtine sa nu rad.
Ce sa zic, uneori e prost la gura pentru ca vorbeste aiurea, dar alteori ii merge mintea, stie sa ma faca si fericita.
Multumesc pentru raspuns, chiar m-am amuzat!

17 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Te-ai suparat de pomana.
Reciteste singura intrebarea ta.
Initial el iti raspunde ca esti frumoasa,dragalasa dar ca trebuie sa mai cresti in gandire.
Iar in al doilea paragraf te superi brusc pentru ca nu ti-a spus ca te iubeste pentru sufletul tau.
Va trebui deci,sa te hotarasti,iti lipseste inteligenta,sufletul sau ambele?
Personal,nu cred ca-ti lipseste nimic din toate!
Un mic afront,o mica gluma masculina te-a putut da atat de tare peste cap?
Greseala,sau neintelegerea,a inceput acolo unde tie ti-a trecut prin cap sa-l intrebi asa ceva!
Barbatii,draga mea,sunt persoane optice,nu metafizice!
Barbatii sunt atrasi mai intai optic,pe urma iti dau voie sa faci ce vrei cu inima lor!
Nu exista barbat care poate raspunde corect la o asemenea intrebare-capcana!laughing
E ca in povestea cu "Sunt grasa?""nu"..."Sunt slaba?""nu"..."deci sunt GRASA!",orice ar spune,tot rau iese!
Barbatii exprima cu mult mai mare dificultate ceea ce tu poti scrie aici dintr-o rasuflare!
Barbatii sunt oamenii faptelor,femeile, al gandurilor!
Cat timp il vezi ca-ti apartine,ca te cauta,ca te vrea,ca fara tine nu are echilibru,nu-l tiraniza cu intrebari la a caror subtilitate poate raspunde doar prietena ta cea mai buna!
Si,in plus,barbatii au un oarecare orgoliu,pe care nu trebuie sa-l neglijam!
Daca el ti-ar fi spus ca esti extrem de frumoasa,dragalasa,sufletista si inteligenta,sau nu l-ai fi crezut,sau s-ar fi simtit singur pus in inferioritate,in fata ta!
Asa,a preferat,sunt sigura,sa te intepe putin,iar tu ai luat-o in foarte serios!
Va iubiti,inteleg bine.
Nu crezi ca e intr-adevar pacat sa va stricati inimile si iubirea pentru niste prostii ca asta?
Zambeste,cheama-l,saruta-l si traieste-ti fericirea langa el!
Intr-o relatie exista probleme si necazuri mult mai mari,in care,uniti,trebuie sa faceti fata!
Daca voi va certati dintr-un nimic, ce veti face in lipsa banilor, a mobilei, a unei case calde?
Nu te mai amari din nimicuri, maturizeaza-te si demonstreaza ca esti o femeie puternica si stii sa intretii focul dragostei in relatia voastra.
Si totul va fi nu bine ci perfect!happy

| Azµre a răspuns:

Da el câți ani are dacă tu ai 19?

| Andandut explică (pentru Azµre):

El are 23 de ani.

| Azµre a răspuns (pentru Andandut):

Totuși comportamentul lui lasă de dorit... și după 2 ani de relație.
Vouă vă lipsește respectul și înțelegerea. Acum că o exista sinceritate în relație, o exista dar cam degeaba fără înțelegere și respect.
Ar trebui să discuți cu el pe tema asta.

| Andandut explică (pentru Azµre):

Ai dreptate, trebuie sa am o discutie serioasa cu el sa lamurim unele lucruri. Sper sa ajungem la o intelegere. Multumesc!

| Azµre a răspuns (pentru Andandut):

Ar fi bine. Pentru că acum serios și faptul că te bruschează nu e normal. Aveți doi ani, aveți o vârstă. Acum te bruschează, mâine poimâine îți rupe o mână sau te învinețește strângându-te de ea. Nu trebuie să îțo dea o palmă ca să înțelegi faptul că el este un tip agresiv.

| LolaLollita a răspuns:

Te crede copilaroasa. Insa cred ca exact acest comportament il si atrage la tine in egala masura. Tu ar trebui sa incerci sa-i dovedesti in anumite situatii ca poti sa fii matura daca vrei.

| Keith a răspuns:

Pentru prima data cand intalnesti pe cineva iei in vedere aspectul fizic,ca asa se intampla cu fiecare relatie in formare, dar pe masura ce trece timpul, nu te mai intereseaza defectele unei persoane sau felul cum arata, pur si simplu o iubesti foarte mult si nu iti pasa nimic altceva decat sa fii cu ea, atata timp cat voi aveti 2 ani de relatie,ar trebui amandoi sa fiti mai intelegatori unul cu altul daca va iubiti si sa nu va mai certati din nimicuri, nu stiu cati ani ai, dar precis se referea la faptul, ca esti mica si ca trebuie sa te maturizezi nu ca ai fi proasta, in schimb daca a stat 2 ani cu tine si ti-a spus ca el a stat cu tine pentru frumusetea fizica, inseamna ca nu te iubeste, nu a ajuns sa te iubeasca stiind ca au trecut 2 ani de relatie si se joaca cu tine, asa ca ai grija.Bafta!

| Andandut explică (pentru Keith):

Daca s-ar juca si-ar face planuri ca vrea sa se casatoreasca cu mine? Deja mi-a spus cand termin facultatea ca el vrea sa ne mutam amandoi. Ma gandesc ca a zis asta de suparare ca eu tot tip la el cand ne certam si poate de asta s-a legat de gandirea mea. Dar si el tipa... in fine. Pe parcursul acestei relatii m-am mai ingrasat, am mai slabit si totusi nu s-a despartit de mine, el mereu imi spune ca sunt frumoasa. Acum nu mai stiu ce sa mai cred.

| Keith a răspuns (pentru Andandut):

Amandoi sunteti orgoliosi.In cazul asta vorbeste sincer cu el fara sa va certati, si sa clarificati ce nu va place unul la altul ca sa va lamuriti problemele inainte de a va face planuri.Bafta!

| Andandut explică (pentru Keith):

Ai dreptate, amandoi suntem orgoliosi. O sa incerc sa am o discutie cu el in care sa mai clarificam lucrurile. Bineinteles daca se va putea..ca ne enervam repede amandoi.Multumesc pentru sfaturi!

| Keith a răspuns (pentru Andandut):

Unul va trebui sa lase de la el, ca sa puteti comunica despre ceea ce va intereseaza.Bafta!

| LiviuuuXD a răspuns:

Unii baieti sunt prosti, eu nu am impins nici-o fata, fie ca era iubita mea sau alta fata. Oricum cred ca a spus-o la suparare.

| Andandut explică (pentru LiviuuuXD):

Mda, se intampla frecvent sa ma impinga atunci cand ne certam dar el zice ca o face de nervi...

| galata1993 a răspuns:

Cati ani ai, de te crede atat de necoapta la minte?