Deci cu primul care te'o inselat. in nici un caz sa nu te mai impaci cu el. pentru ca daca te'o inselat odata, o sa o faca si a 2'a oara. si cat despre baiatu asta de pe mess. daca nu o renuntat de pe atunci la tine. cand ink aveai prieten, inseamna k e baiat de trebuie. eu zic ca se merita sa incerci. bafta.
Fii cu el ca ati fost prieteni o sa va ajute mult in relatie stiti cand sa va lasati singuri stiti mai multe deci sfatul meu fii cu el nu ai ce pierde doar decat castiga
Bună.
"Unde scuipi, nu lingi", scuze de duritatea expresiei, dar este utilă și în cazul tău.
O dată ce o relație nu a funcționat, indiferent de circumstanțe, mergi mai departe până găsești un partener care să te respecte pentru cea ce ești, nu regreta nimic din trecut și nu mai privi înapoi.
O experiență neplăcută, o doză de maturitate!
Pa, pa.
Buna, daca a fost alaturi de tine si te-a ajutat si daca ii place de tine, sigur k poti sa incerci sa ai o relatie cu el, asa il vei uita pe cel care te-a inselat si te-a facut sa suferi...iti urez succes.
Daca ai de gand sa incerci ceva cu el, nu-ti bate joc, nu te folosi de el, doar ca sa...
Asa ca mai bine te gandesti de doua ori inainte de a face un anumit pas.
Spor!
Da, vei fi prietena cu el, mai prietena decat ai fost cu primul? daca erati simple cunostinte ...nu considerai ca tea inselat.si daca a facut-o ...decat cu una straina mai degraba cu o verisoara. da cu ce tea inselat? pe tine? sau cu ce a gresit? santeti casatoriti? santei amanti? sau ce? chiar nu pricep. a gasit sprijin la tine ca prieten? si ajutor? ca tu ai gasit la celalalalt. el la cine voiai sa se duca? a venit la PRIETENA lui.
Priveste inainte si lasa trecutul sa ramana unde ii este locul. In prezentul tau este cineva care ti-a fost alaturi, daca u simti ca poate fi ceva intre voi, go for it... daca il vrei doar ca sa te faca sa uiti, nu e frumos sa te folosesti de el.
Fostul nu mai merita nimic, prietenul poate devenii iubit, insa de la inceput va promiteti ca orice s-ar intampla ve-ti rmane amici eu asa as face!
succes!
Pai combina-te cu el si vezi cum merge relatia...si imprivinta cu fostul nu mai are rost sa te ompaci cu el ca daca tea inselat-o o dat o sa o mai fac incontinuare
Din punctul meu de vedere sa te combini cu altcineva doar sa uit pe altcineva e o mare prostie... eu te sfatuiesc sa nu te combini cu alta pana nu il uiti de tot pe fostul...
Daca simti ceva pentru el in afara de faptul ca te poate ajuta sa-l uiti pe primul incearca daca nu...Ar fi pacat sa pierzi un prieten si mai ales sa te folosesti de el. gandeste-te bine doar tu poti gasi calea fericirii.
Acel baiat a venit cu coada intre picioare la tine.Nu merita atentie ai facut bine, precis s-a despartit de acea fata. Daca crezi ca e o alegere buna, fa-o in plus incercati, se intampla de multe ori sa fie alegeri bune.
Da s-a despartit de mult de ea...si va multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi.
Cel care te-a inselat o va face din nou! Viata merge mai departe! Cum zicea cineva pe aici, e usor sa dai sfaturi la alti mai greu este sa le urmezi si tu...
linarkfts întreabă: