| IliebGgdw a întrebat:

Salut tuturor, m-ar interesa niste sfaturi din partea voastra. Sunt intr-o relatie cu o fata de 2 luni, care studiaza in Iasi. Ne-am vazut inainte de a fi impreuna in Bucuresti, familia ei fiind in Buzau, ne intelegem foarte bine, am incredere si consider ca totul este ok, insa problema e ca intervine frica aceea de viitor. Ea este studenta la medicina in primul an, eu anul acesta voi termina liceul si voi da admiterea pentru Academia de Politie. As dori sa pot sa fiu langa ea in momentele grele, pentru ca avem foarte mult de invatat, vine sesiunea din februarie si e foarte posibil sa vina si vremuri grele.
As fi dorit sa va stiu parerea, tinand cont ca urmeaza sa ne vedem constant de-a lungul timpului, doar ca nelinistea imi acapareaza tot.
Care este parerea voastra?

Mersi mult si scuze pentru eventualele greseli de exprimare.

Răspuns Câştigător
| Atim a răspuns:

Sunteți abia la început, e ceva normal sa te simți așa. Nu ai de unde sa știi cum vor evolua lucrurile, dar merita încercat, poate va ieși ceva frumos, iar daca nu, măcar nu vei ramane cu regretul ca nu ai încercat. E bine ca veți ajunge sa va vedeți mai des, distanta de regula strica tot. Daca veți petrece mai mult timp împreună neliniștea asta va disparea in timp. Daca eziți vei avea numai de pierdut, mai degraba încercați și vedeti ce iese happy

0 răspunsuri: