| Mozololo a întrebat:

Salut tuturor. Maine am o intalnire cu o fata(colega de banca/colega de clasa) intr-un restaurant numit Subway. Vreau de mult timp sa o intreb daca vrea sa fim un cuplu. Insa nu prea am habar cum. Daca stiti ceva sfaturi sau ceva de genul spuneti-mi si mie. Pe langa asta avem multe lucruri in comun.

Răspuns Câştigător
| CariocaAlba a răspuns:

Hei. :* In primul rand,aranjaza-te inainte de inalnire,ca sa vada c iti pasa. Ia-i un buchet de flori si cativa bani la tine,SubWay e foarte scump. thinking Cand va asezati trage-i scaunul,adica fii un domn in toata puterea cuvantului.happy Poti sa incepi prin a injtreba-o ce a facut in vacanta,apoi daca ii e dor de scoala,de profesorul x,ce mai face nu stiu cecoleg/colega. Chestii banale.thinking Si nu numai tu vei incepe discutiile. Crede-ma ca si ea se agita asa mult ca tine. happy Intreab-o daca s-a uitat la festivitatea de incheiere a joucrilor olimpice(nu conteaza daca nu te-ai uitat,ii spui ca ai ratat),ce parere a avut de jocuri,ce film mai e la televizor si ce face hamsterul ei.laughing Asa incepi. Apoi,daca nu vezi ca da semne, fa tu primul pas, pentru ca ala cale nu exista. Nu o sa pice ceva din cer.winking La sfarsitul intalnirii, du-o acasa, si intreab-o cand sunteti aproape de casa ei. Iti urez mult mult succes si daca ai vreo neclaritate sau alta intrebare, te rog sa spui.:*

5 răspunsuri:
| swagMeOutBitch a răspuns:

Ce cauta un copil de 11-12 ani la restaurant? u nici nu stii cum sa vorbesti cu o fata si o scoti direct la restaurant.macar stii cum sa mananci cu furculita?

| DeEa_8231 a răspuns:

Tu vrei o iubita si nici macar nu stii cum sa o intrebi? laughing
Pai...sti ca iti place de ea?

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Prima oara incearca sa vorbiti despre lucruri care va plac, despre vacanta, despre scoala etc sunt multe subiecte. Apoi intreab-o daca ii place de cineva. Dupa aceea spune-i ca iti cam place de ea si vreti sa fiti impreuna si intreab-o si tu pe ea daca te place si vrea sa fiti impreuna.Nu ii zice din prima ''stii eu te plac sau chestii de genu''.

| satanistu666 a răspuns:

Sal dupa ce terminati in restaurat duo in parc statiunde-va retrasi si te apropri deea usor si sai spus ca o iubesti mult ...cam atat nu trebuie dex sal

| Loveblueeyse a răspuns:

II spui ca ti la ea si ii spui ca o placi si o intrebi daca si ea te place si daca da spune-i ca ai vrea sa fi cu ea