| evalara a întrebat:

Salut tuturor.Nu prea stiu ce e cu mine dar in ultimul timp ma gandesc aproape numai la sex.Eu nu am facut niciodata sex pentru ca sunt genul romantica si cred in dragoste si de astea, dar totusi ma gandesc la sex.Imi este si oarecum frica ca daca as incepe sa fac as fi obsedata sexual si nu cred ca ar fi prea romantic sau...normal.Nu stiu... Ce credeti ca ar trebui sa fac sa scap de starile astea?

9 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Am eu impresia sau eşti/ vei fi nimfomană.

FantaSZy.

| clauss a răspuns:

Un dus cu apa rece, trece garantat

| blue-star a răspuns:

Intr-un fel, sexul este un mod prin care cei doi parteneri isi arata unul altuia cat de mult se iubesc.
Deci, nu ai de ce sa te temi. Daca il iubesti si te simti pregatita pentru asta, atunci este foarte bine.
Succea si take care!

| Pain a răspuns:

Pai e ceva normal da stii, important e cu cine faci big grinSi ce varsta ai tu sau cel cu care vrei sa faci acest pas.

| GaGy a răspuns:

Esti la pubertate e normal sa te gandesti toata lumea trece prin starea asta

si daca vrei sa scapi uitate la niste filme horror ca dupa aia la din alea tie capu nu mai ti-e la sex big grin

| DrOgAt_1508 a răspuns:

Pai asta toata lumea incearca intr-un anumit cand si "El" si "Ea" pregatiti nu ai de ce sa te temi pentru asta e ceva normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Euzic ca nu trebuie sa te temi de sex si sa faci doar sa incerci crede-ma am acelasi sintom si cred ca o sa o fac ce ar fi sa ne intalnim sau sa vb pe mess, daca esti de ocotd imi dai mess-ul tau

| evalara explică:

Asta incerc sa fac. obsedata sau nu dar tot nu fac cu oricine oriunde si gata.nu sunt deloc naiva.am fost ceruta si de nevasta si tot nu am facut sex.nu sunt genu de persoana. sunt foarte foarte selectiva dar tot ma gandesc la sex ca asa a vrut el si dusul la mine nu are efect din pacate dar multumesc : D

| evalara explică:

Pai ti as da id meu dar nu il postez pe net. Daca chiar vrei lasa mi un mesaj privat sau asa ceva.