anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor nu stiu ce pot face, tocmai m-am indragostit de profesoara mea de fizica o femeie de 40 si ceva de ani(eu am 14). nu am mai fost indragostit niciodata dar femeia asta mi-a pus capac ce pot face va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| NatureSelf a răspuns:

Si eu m-am indragostit odata de corpul unei profesoare de-a mea, avea un corp si vine imbracata, de-ti picau ochii dupa ea. eh ce sa faci, cu toate ca i i zici mare lucru nu faci, iti spune ca e prea in varsta, care tu esti prea mic, esti copil, ea are nevoie de un barbat(sau poate e pedofila, si ai noroc) Si oricum amice, tu la 14 ani, nu ai satisfaceo crede-ma. asa ca o iei pe doamna aia profesoara, si faci comparatie intre ea, si o fata de varsta ta. sa zici ca e mai buna de 100 ori ca profesoara. vezi ca functioneaza, foc numai cu foc se stinge.

50 răspunsuri:
| sylar2007 a răspuns:

Imi dau seama ca te simti foarte nasol nu e usor sa fi indragostit de cineva si sa stii ca nu prea ai sanse la ea.gandeste-te daca ea s-ar uita la tine nu ar putea sa mai lucreze in invatamant plus ar intra la inchisoare.nu ai ce face decat sa o iubesti in taina, stiu ca e greu dar gandeste-te la ea, la viata ei

| Kramerwalt a răspuns (pentru sylar2007):

Dar daca incerc sa-i spun totusi ceva?

| tpuu a răspuns:

Frate straight face. Poate sa iti fie mama!hee hee. Serios acum, treci tu printr-o perioada mai naspa legata de dragoste! laughing. O sa iti treaca pe parcurs oh go on. Oricum femeia asta e cu capu pe umeri stie ca nu poate sa aiba o relatie cu un pusti de 14 ani din simplu fapt ca aman2 puteti fi dati afara din acea scoala, asa ca ea nu se va baga laughing.Tu vezi-ti de scoala si de fetele de varsta tawinking.

| Alrawan a răspuns:

Eu doar atât îţi spun. Get a life scumpule. Îţi dai seama că nu ai nici o şansă nu? Poate să îţi fie mamă, poate chiar bunică. Vezi-ţi de viaţa ta şi de şcoală, şi i-aţi una de vârsta ta. Asta îi aşa pe moment... Dar o să îţi treacă. Şi chiar dacă îi spui. Ce rezolvi? Nimica. Are 40 de ani! Nu se uită la un puşti de 14. Şi dacă nu-ţi plac " dulcegăriile " astea, atunci rămâi singur şi gata.winking

| McCrush a răspuns:

Ba in *** mea du-te si ia-ti o fata de varsta ta ca aia poate sa fie si bunicata si maicata.Ce dracui esti asa fraier?

| Kramerwalt a răspuns (pentru McCrush):

Tuh nu stii cum ma simt amice! nu prea imi plac mie dulcegariile astea. si acum ma simt nasol rau!

| McCrush a răspuns (pentru Kramerwalt):

Uite frate eu nu reprosez nimic si nu vreau sa te simti rau din cauza mea dar tie chiar nu ti se pare anormal?

| Kramerwalt a răspuns (pentru McCrush):

Logic ca mi se pare anormal dar asta e

| CrissuCristina a răspuns:

Cred ca arata un pic prea bine pentru varsta ei daca a reusit sa faca un baiat de 14 ani sa se indragosteasca de ea.
Oricum...nu mai spune nimanui ca o placi pe profesoara de fizicapentru ca o sa iti treca cu timpul, dar pana atunci la fiecare ora de fizica holbeaza-te la ea si gandeste-te la ceva frumos impreuna cu ea.

| Kramerwalt a răspuns (pentru CrissuCristina):

Mersi mult!

Si sa fim seriosi chiar sa ma holbez la ea?

Dar totusi daca incerc sa-i spun?

| CrissuCristina a răspuns:

Nu e idiot, nu cred ca ar fi vrut sa se indragosteasca de profa' de 40 de ani, dar s-a intamplat.

Tot nu pot sa o uit ce sa fac?

Si ca sa fiu sincer nu m-am indragostit neapaarat doar de formele ei ci de ea in general de comportamentul ei de tot!

| colorsfive a răspuns:

Eu iti spun sa o lasi balta, poate sa-ti fie mama ai sa suferi ceva dar ai sa gasesti si tu o fata mai potrivita pentru tinewinking

| Kramerwalt a răspuns:

Adevarul este ca nici nu prea sunt placut de fete(nu din cauza comportamentului mai mult din cauza aspectului habar nu am)si nici eu nu sunt genul de tip care sa se indragosteasca repede dar nu inteleg de ce m-am indragosit tocmai de femeia asta!?!?!?!?!

| CrissuCristina a răspuns (pentru Kramerwalt):

Bine,nu neaparat sa te holbezi la ea dar nu spune la nimeni.Imi mai trebuie putin timp de gandire ca sa te pot ajuta.

Oricum multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine si pana acum!

Incearca sa te uiti la alte fete si compare o fata ca aceea cu profesoara pentru ca tu nu te-ai indragostit de profesoara ci de formele ei.Un prieten de al meu a indrgostit de profa' de romana si inca ii mai place de ea, se excita cand o vede(si stiu asta pentru ca stau cu el in banca la scoala si observ toate aceste aspecte). Cand imi povesteste despre fanteziile lui cu profa' ii spunsa se gandeasca la gagica lui si ii trece.ASTA trebuie sa faci si tu alegati o alta fata.Las-o pe profa de 40 de ani.Profa mea de romana are 24 de ani si prietenul meu nu se mai gandeste la ea cand se gandeste la gagica lui! BAFTA

Nu sunt genul de tip atragator dar voi incerca sa-mi fac o iubita, multumesc mult pentru toaate sfaturile tale!

E doar o profesoara de 40 de ani.Cat de greu iti este sa o uiti?

Greu rau!

Insemna ca este mai complicat de cat credeam! Incearca sa cunosti persoane noi, fa-ti prieteni, ocupa-ti timpu cu ceva.jocuri.orice.
Si da, e greu.dar treci peste
Mult noroc:*

In poza de la avatar esti tu?

Da

Pai...undeva mai sus ai spus ca nu te plac fetele din cauza aspectului, dar nu e nimic in neregula cu aspectul tau!

Pai fac si scrima si la un concurs national care s-a desfasurat la noi in judet am chemat-o si in loc sa iau 8, 10 cat loam eu de obicei am castigat concursul!laughing

E pai atunci nu stiu cel putin o fata cu care am incercat si eu asta a spus! de fapt mai multe de la mine din clasa!

Iesi cu prietenii si spune-le si lor despre aceasta iubire imposibila si vezi ce sfaturi iti dau!

O intrebare...de unde esti, imipari foarte cunoscut!

Spune tu prima te rog!

Nu prea vreau sa stie prietenii mei

Vrei sa spun eu primul nu?

Aaaaaa! deci...de unde esti, imi pari foarte cunoscut.

Constanta

Dap!

Tu de unde?

Haide spune tu, nu o sa mori!

Eu din constanta dar tu?

Tu de unde esti?

Bucuresti,dar tot imi pare ca te cunosc!

Am venit de multe ori acolo in concursuri!

Oricum m-ai ajutat mult si nici nu stiu cum sa te rasplatesc!?!?!

Nici nu trebuie sa ma rasplatesti!

| OrangeJuice a răspuns:

Ba tu esti nebun?! Putea sa iti fie bunica! Te faci de **** daca ii spui.
P.S.:Ce spui tu e atat de prostesc incat tind sa cred ca ai pus intrebarea la misto.

| dani310885 a răspuns:

Frate nu e bine ea sigur are un sot
si asta se numeste gerontofilielaughing

| Kramerwalt a răspuns (pentru dani310885):

Ca sa fiu si putin mai amuzant te nunt ca e divortatalaughing

| SkOyK a răspuns:

Frate du-te la ea si spune-i c simti pentru ea!

| Kramerwalt a răspuns (pentru SkOyK):

Amice tuh stii ce nasol ma simt de asta am apelat la TPU eram sigur ca aici vom gasi oameni care sa ma ajute