anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor nu stiu ce pot face, tocmai m-am indragostit de profesoara mea de fizica o femeie de 40 si ceva de ani(eu am 14). nu am mai fost indragostit niciodata dar femeia asta mi-a pus capac ce pot face va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| NatureSelf a răspuns:

Si eu m-am indragostit odata de corpul unei profesoare de-a mea, avea un corp si vine imbracata, de-ti picau ochii dupa ea. eh ce sa faci, cu toate ca i i zici mare lucru nu faci, iti spune ca e prea in varsta, care tu esti prea mic, esti copil, ea are nevoie de un barbat(sau poate e pedofila, si ai noroc) Si oricum amice, tu la 14 ani, nu ai satisfaceo crede-ma. asa ca o iei pe doamna aia profesoara, si faci comparatie intre ea, si o fata de varsta ta. sa zici ca e mai buna de 100 ori ca profesoara. vezi ca functioneaza, foc numai cu foc se stinge.

50 răspunsuri:
| Kramerwalt a răspuns (pentru CrissuCristina):

Pai fac si scrima si la un concurs national care s-a desfasurat la noi in judet am chemat-o si in loc sa iau 8, 10 cat loam eu de obicei am castigat concursul!laughing

E pai atunci nu stiu cel putin o fata cu care am incercat si eu asta a spus! de fapt mai multe de la mine din clasa!

| CrissuCristina a răspuns (pentru Kramerwalt):

Iesi cu prietenii si spune-le si lor despre aceasta iubire imposibila si vezi ce sfaturi iti dau!

O intrebare...de unde esti, imipari foarte cunoscut!

Spune tu prima te rog!

Nu prea vreau sa stie prietenii mei

Vrei sa spun eu primul nu?

Aaaaaa! deci...de unde esti, imi pari foarte cunoscut.

Constanta

Dap!

Tu de unde?

Haide spune tu, nu o sa mori!

| Alrawan a răspuns:

Eu doar atât îţi spun. Get a life scumpule. Îţi dai seama că nu ai nici o şansă nu? Poate să îţi fie mamă, poate chiar bunică. Vezi-ţi de viaţa ta şi de şcoală, şi i-aţi una de vârsta ta. Asta îi aşa pe moment... Dar o să îţi treacă. Şi chiar dacă îi spui. Ce rezolvi? Nimica. Are 40 de ani! Nu se uită la un puşti de 14. Şi dacă nu-ţi plac " dulcegăriile " astea, atunci rămâi singur şi gata.winking

Eu din constanta dar tu?

Tu de unde esti?

Bucuresti,dar tot imi pare ca te cunosc!

Am venit de multe ori acolo in concursuri!

Oricum m-ai ajutat mult si nici nu stiu cum sa te rasplatesc!?!?!

Nici nu trebuie sa ma rasplatesti!

| OrangeJuice a răspuns:

Ba tu esti nebun?! Putea sa iti fie bunica! Te faci de **** daca ii spui.
P.S.:Ce spui tu e atat de prostesc incat tind sa cred ca ai pus intrebarea la misto.