| ViperSniper a întrebat:

tuturor Paste Fericit
Intebarea mea suna cam asa!
precizez am 15 ani.am fost acu 2 zile cu tati sa ajut un prieten de alui tati sa-si faca casa..am muncit toata ziua. pe la ora 6. a venit o fata care eu o cunosteam era o verisoara de alui varamiu care varamiu e de grd 2 deci ia era cu mine de grd 3 puteam sa fiu cu ia..ma rog am stat am vb m-a ajutat acolo ce mai era de facut si pe la 8 seara m-am dat la ia... vream sa-i arat o rulota care era pe acolo si cand a aplecat ia capu in fata pe usa rulotei mam aplecat si eu si m-am facut ca ma tin de ia ..cu dreapta ma tineam de ia si stanga am dus-o la sanu iei si am pipait-o.ia nu a zis nimic. dupa aceia ia a inceput sa-mi zica secrete o luam in brate maxim atat. dupa aceia au venit pe langa noi si restul copiilor care erau acolo si dupa aia m-am comportat normal si eu si ia.la 9 am plecat acasa@@@mai precizez ca ia tot 15 are si ie o Bunaciiiiuune de nati vazut.
intrebarile mele sunt!
1Credeti ca ma place?
2Cum sa o fac sa ma placa mai mult?
3Cum sa o mai abordez?
Thanks for answers!

Răspuns Câştigător
| Adry123456789 a răspuns:

1.Cred ca ai foast pre direct. Daca nu ti-a mai spus nimic si a zambit sau a parut ca ii place inseamna ca te place.
2. Vorbeste cu ea si incearca sa iti dai seama ce ii place.
3.Eu zic sa o iei incet.Dac va fi de acord sa fie cu tine [ stiu ca ti se pare cam prostesc, dar] intreab-o pe ea daca ai fost prea direct sau o deranjeaza ceva.
Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| GabiArian22 a răspuns:

Bunaciune zici a? Faptul ca rupe... in ea nu conteaza? Frate sincer cum ai putea sa o abordezi? O chemi la tine un vin bun si o noapte tare. Dupa care se duce cu altu si tot asa.Si sa nu uiti ca pe curva nu ai cum sa o faci femeie de casa asa ca... Bafta

| adriang95 a răspuns:

1. Nu știu
2. Nu îmi pasă
3. Habar n-am cum e cu târfele
4. Învață naibii să scrii că poluezi internetul cu limbajul tău.