Ma bucur sa vad ca ai avut reactia de moment de a-i spune ca nu puteti fi doar prieteni, in momentul in care ti-a dat LJBF. Ai fost genial, si te admir pentru asta.
Acum, referitor la intrebarea ta, tipa e nesigura, nu prea vrea o relatie cu tine, insa probabil nu o mai abordeaza nimeni altcineva, si nu are pe cine freca la cap...
Sfatul meu? Reorienteaza-te spre alta fata. Am dubii mari ca o vei face geloasa, pentru ca pare ca ei nu-i prea pasa, insa nu asta trebuie sa fie scopul tau. Ideea e sa nu dai in ONEITIS, atat timp cat eviti asta, nu ai nici o problema, lasa fata sa-si vada de viata ei.
Poti incerca, eventual, dupa vreun an, doi, trei, sa o abordezi iarasi, insa e important sa rupi contactul cu ea intre timp.
Bafta!
Pai... da isi bate joc de tine, da eu zic ca daca ii dai o palma peste fata se linisteste
Ea este nesigura si probabil are si o nuanta de timiditate care o opreste sa duceti totul la un alt nivel. Cu alte cuvinte te cam alearga de aiurea.
Poti sa o iei din nou sa vorbiti serios despre asta. Cere-i sa-ti explice ce vrea de la viata ta, daca vrea sa fiti impreuna sau nu si daca raspunsul ei este "nu" atunci spune-i sa nu te mai caute si ca o vei cauta tu atunci cand vei crede ca esti pregatit sa vorbiti si sa fiti din nou prieteni.
Este o chestie putin ciudata, stiu, dar ar trebui sa te ajute sa afli ce vrea de la tine.
Be smart and take care.
Nu stiu sigur ce vrea sa faca dar eu chiar cred ca ea incearca sa fiti prieteni si nu vrea mai mult de atat. Cred ca e mai bine sa ii raspunzi la mesajele de pe facebook pentru ca nu e bine sa fi nesimtit si sa o ignori total dar nu cred ca ar trebui sa te agiti si sa ii faci diferite invitatii pe care ea nu o sa le accepte sau nu o sa apara la intalniri. sunt sigura ca daca ea ar vrea ceva ti-ar da mai bine de inteles. succeees:*
Nu,nu-si bate joc,dar nu te place indeajuns ca sa accepte sa fie cu tine,te vrea doar ca amic.
In plus,ii este imposibil sa inteleaga ca tu,daca nu e cu tine,n-o vrei deloc!
Din punctul ei de vedere esti o cunostinta,un amic si se comporta exact ca si cu o cunostinta,te saluta,te intreaba ce mai faci,accepta sa si iesiti,dar nimic mai mult.
Faptul ca nu a putut iesi o data si ati amanat,faptul ca povestea s-a reprtat nu e decat o coincidenta pe care tu o amplifici din cauza ca mai ai sperante sa fiti impreuna.
Ea se comporta cu tine cum te porti tu cu amicul tau(ce facem,iesim azi pe undeva; iesim; a,nu mai pot ca am treaba; ok;!), nu e nevoie sa o banuiesti de intentii rele si obscure...
Nu-ti ramane decat sa accepti relatia in conditiile ei, sau sa o lamuresti foarte clar ca, daca nu puteti fi impreuna, nu vrei sa fiti nici macar amici!
Ia stai ba asa, adica cum nu poti fi decat prieten cu o fata pe care o placi? Fata vrea sa te cunoasca mai bine nu una doua si'alte trei hai in pat ca asa esti tu invatat cu fetele, daca iti doresti relatie de o seara cauta frate ca Romanica este mare, auzi la el vrajeala. Pentru tine a fost de'ajuns o luna de zile s-o cunosti? de ce nu ai taria sa-i zici ca vrei doar o partida doua de sex si gata
Ai dreptate cu afirmatia din ultimul rand. Nimeni nu te obliga sa continui acest joc.
Da, probabil ii place sa aiba mai multi admiratori si te tine si pe tine acolo. Cred ca cel mai bine ar fi sa o ignori pe fb, ii poti da chiar si block daca vrei sa nu iti mai amintesti de ea. Insa daca intr-adevar i-ar pasa de tine si ca amica, ti-ar acorda spatiul de care ai nevoie si nu s-ar comporta asa. Dupa parerea mea se joaca cu tine si cred ca cel mai bine ar fi sa te departezi tu singur de ea.
Te ia la Baza.Eu zic sa pui mana pe ea si sa vezi ce vrea cu adevarat.Mergi la ea -Scoate-o afara cu un carlig si Musco de Buza de jos e Important -Asa va deveni fata cuminte.