Efectele adverse referitoare la dereglarile hormonale cauzate de pastila de a doua zi depind de la persoana la persoana.
Pot fi de la usoare, 1-3 luni, pana la severe 8-12 luni.
Din pacate nimeni nu iti poate da un raspuns concret, deoarece nimeni nu stie in ce masura a fost afectata activitatea ei hormonala nu de la o pastila, ci de la doua...
Mulțumesc tuturor pentru răspunsurile date! Din fericire i-a venit azi … data tecuta i-a venit la 28 si luna asta la 30 … Toate cele bune tuturor!
Uita de venit menstruatia prea curand, deoarece acum experimenteaza efectele negative ale acelei pastile, care i-a modificat complet ciclul si ovulatia pe urmatoarele 6-12 luni.
O asemenea pastila este recomnadata femeii 1 singura data in viata, deoarece este considerata o bomba hormonala, care are enorm de multe efecte secundare.
Gresala a facut baiatul ca nu stie sa foloseasca prezervativ, sau daca nu a folosit atunci macar folosea metoda retragerii.
De venit i-a venit … afectează și luna următoare? Ma refer la întârziere …deja are 30 de zile de la ultima mentruatie, încă nu i-a venit …
Personal, nu pot sa recomand unui cuplu stabil prezervativul sau metoda retragerii, nu este aceeasi placere ca atunci cand barbatul umple vaginul cu sperma.
Adevarata placere vine abia cand astepti pe holul clinicii rezultatele analizelor pentru boli venerice. Singura placere mai mare este sa platesti timp de 18 ani pensie alimentara.
Am spus "cuplu stabil" si nu am spus "fara protectie", am spus doar fara prezervativ sau metoda retragerii.
Faptul ca este un "cuplu stabil" nu inseamna ca nu exista risc de boli venerice decat daca fac amandoi analize inainte sa aiba contact sexual sau sunt amandoi virgini.
AlexEjmecheru întreabă: