| Shane_1763 a întrebat:

Salut tuturor! Spuneti-mi, va rog, ce reactie ati avea daca ati primi o astfel de declaratie de la persoana iubita? V-ati bucura/ati aprecia sau v-ati speria, v-ati simti stanjenit dupa asa ceva?
Va multumesc pentru raspunsuri! Urmeaza link-ul:
http://www.youtube.com/watch?v=M--45CAC4go

Răspuns Câştigător
| undercovergirl a răspuns:

Buna,

Video -ul este minunat, nici nu poate fi vorba despre o declaratie mai frumoasa decat in modul asta.
Nu cred ca persoana iubita s-ar simtii stanjenita; poate doar daca abia v-ati cunoscut si poate fi prea mult pentru o relatie la inceput.
Daca relatia voastra este una serioasa cred ca ar fi o surpriza minunata...happy
Succes!

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, eu una am primit multe declaratii de dragoste de acest gen si mi-au placut foarte multehappy... e frumos video-ul, mersi pentru link,kiss...

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu ma innebuneste melodia dar e ceva superficial daca nu il faci tu cu manutza ta!

| 16.laura.16 a răspuns:

Intr-o lume dominata de click-uri, site uri etc nu as aprecia o astfel de declaratie de dragoste... Sa vina la mine cu un trandafir rosu si sa-mi spuna,, te iubesc,, ar fi ceva superb!

| Casiana a răspuns:

Reactie:"Iubitu' :X si eu te iubesc :X, tu stii asta, nu?"...Cred ca asta ar fi o reactie potrivitawinking...

| vinty a răspuns:

Sigur as aprecia. E frumos, dar mai frumos e sa faci tu primul pas.

| Shane_1763 explică:

Multumesc pentru raspunsurile voastre, acea prezentare media este compusa de mine, versurile la fel, eram inspirata de cineva drag mie caruia i-am dedicat prezentarea, doream sa vada ce simt, dar din moment ce n-a reactionat nicicum decat cu un "frumos...", ma gandeam ca am fost cam ridicola, poate a fost prematur gestul din partea mea. Totusi, aceste sentimente umane si minunate, consider ca nu trebuie sa le pastram doar noua insine ci sa le impartasim, in ideea ca, fericirea creste fiind impartasita, asemenea flacarii de lumanare, care se inmulteste, fiind capabila sa aprinda altele sute sau mii de lumanari de la una singura.
Va pup! kiss

| Last1 a răspuns:

In concluzie nu ti-a folosit la nimic. nu te-a mai bagat in seama

| georgih123 a răspuns:

Depinde de persoana, poate asa isi esprima o pers. dragostea, poate asta in reprezinta, cauta raspunsul in sufleteul lui happy